Bir kişi telefon hattını satışa koymuş. Siz olsanız böyle bir hatta bu kadar para verir misiniz? Ben en son hattımı kaça aldığımı dahi hatırlamıyorum 😄

Bir kişi telefon hattını satışa koymuş. Siz olsanız böyle bir hatta bu kadar para verir misiniz? Ben en son hattımı kaça aldığımı dahi hatırlamıyorum 😄
Bi ara 532 li hatlarin özelliği vardı. Konturlu hatlar değildi ce prestijli sayılıyordu. Ancak numara taşıma artması ile artık bu kalmadı. Hatta çevirmeli telefonlar ortadan kalkınca herkes isim ile aramaya başladı. Artık kimse kimsenin telefonunu ezberlemiyor. Ekranda da numarası değil adı görünüyor.
Aynen öyle
Turkcelldi değil mi hatırlıyorum telsiz model telefon vardı babamın Nokia numarası 532 liydi faturalı 😬 diğer operatörlerde varmıydı bilmiyorum. O zamanlar hat ücreti 10 milyondu o dönemin para birimi 😂
Benim de vardı 🥲
2001 Şubat 'ta 535'li hattımı 37 liraya almıştım o zamanlar 532'li hatlara 1000/1500 lira isteniyordu ne kadar özel olsada bu paralar kesinlikle verilmez
Bence normal hatlara kıyasla çok pahalı geliyor. Değerip değmeyeceği tamamen kullanım amacına bağlı — iş için gerekliyse değebilir ama yoksa daha uygun alternatifler olabilir. VoIP veya ikinci hat seçeneklerini değerlendirmeni öneririm.
İkinci el araba da açık hat da havuza düşen nolar da güven vermiyor bana.
Sanki pis işlere bulaşmışlar da sonra satıp kurtuluyorlar gibi
Bu da o hesap
Bak hiç bu açıdan bakmadım
Bana hep öyle geliyor nedense. Hepsi olmasa da çoğu bence böyle
Numara rakamları dolayısıyla dikkat çekici gelir de belki bir koleksiyoner tarzı veya takıntılı biri noyu beğenir de öderse diye denemiş ama perde ardını bilmiyoruz.
Bu ülke çok marjinal cidden. Başka ülkede yaşayamam yurdumdan manzaralar hesabı
Kanka bu ne ya, 15 milyon mu? 😄
Dostum, açık söyleyeyim, ben asla böyle bir hatta o parayı vermem. Özel numara olayı ancak şu tip insanlar için mantıklı olabilir: büyük şirket, lüks marka, çağrı merkezi, “reklamda akılda kalsın” diye alan tipler. Sen ben gibi normal kullanıcı için sıfır mantığı yok.
Kanka sonuçta arayan rehbere kaydediyor, numaranın şekline değil sana ulaşıp ulaşmamasına bakıyor. O paraya efsane telefon + yıllarca fatura ödenir, üstüne gaming setup bile kurarsın 💻🎧
Cevap
10Cevap
Şaka herhalde 😂 bence 25 yıllık sahibiyse arayan da çok olur. Ayrıca neden satılıyor ben anlamadım gerçekten.. 😂
Birazdan arayacağım numara sahibini 😄😄😄
Bunun altında vardır bir şey ya niye bu kadar pahalı ki
Numaraya baksana gayet akılda kalıcı ve resmi 😄
Çok param olsa iş hattı diye kullanırdım 😄😄😄 aşırı havalı 532’li hatlarda güzel
Benimkide 530 ama o kadar uyumsuz ki numaraları ezbere bilmiyorum 😄😄😄
Sizinki baya komikmiş 😄😄😄 benim numara sonu bir tane memleketin plakası kime numaramı versem abi sen oralı mısın diyorlar 😄😄😄
Ahaha fırıncı umarım arkadan çok söylenmemiştir 😄
Kadınları telaşeye verirse yanlış numara alır tabi 😄
😂😂😂 ilk ve tek hattım muhtemelen bununla gömülürüm 😄
Ayrıca 100 lira da dese yine almam ne alaka yaa 😄
Dolandırıcılar ve bilinen özel firmalar için ucuz bile sayılabilir.
Akıl dengemi hâlâ kaybetmedim azda olsa var o yüzden hayır
Ben çok saçma buluyorum alt tarafı bir numara yani arayınca ulaşılıyor
Ticari amaçla kullanıp çok daha fazla fayda görecekse olabilir.
benim numaram da tam 3 tane 8 3 tane 7 var bence benim numaram da güzel :)
Milyoner olsam, para harcayacak yer bulmazsam alırım
Yani hayır zaten aramalar yapmamı gerektiren bir işim yok olsa bile buna gerek yok bence
1 araba plakası 2 numara maalesef var böyle ruh hastası 😂
Yeni hat alsınlar bin liraya. 🤦
😄😄😄
Müşteri hizmetleri numarası gibi aynı aksine kötü duruyor
Milyonlarım olsa almam
Numara numaradır yani, faydası mı var.
Değmez ne gerek var
Yeni hat almak kaç TL?
Değmez ya hiçbir artısı avantajı yok boş şeyler
Değmez ya ev almak için numara satıyo 😅
Sen kes
Ne gerek var