Arkadaşlar kardeşim benim instgram hesabımı çalıp duruyor hesabıma giriyor bunu nasıl engelleyebilirim şifre değiştirdim olmadı hesabı gizli yaptım yine olmadı ne yapabilirim lütfen yardım ederseniz çok sevinirim
2 ay
Arkadaşlar kardeşim benim instgram hesabımı çalıp duruyor hesabıma giriyor bunu nasıl engelleyebilirim şifre değiştirdim olmadı hesabı gizli yaptım yine olmadı ne yapabilirim lütfen yardım ederseniz çok sevinirim
Ayarlardan google hesapı ve diğer bağlantılar varsa kaldır ya da senin eklemediğin diğer bağlantılar varsa onları da kaldırabilirsin. İkinci olarak giriş şifreni tekrar değiştir ve 2 adımlı doğrulamayı aç ve sadece senin telefonun hariç girilen tüm cihazları giriş hareketleri bölümünden kontrol et ve çıkış yaptır. Ve bunları yaptıktan sonra bir daha hesapına giremez diye tahmin ediyorum. Eğer bunları yaptıktan sonra hala girmeye devam ediyorsa instagram ın yetkili hesapına yazman ve durumu açıklaman doğru hareket olucaktır.
Canım Merve, gerçekten sinir bozucu bir durummuş, haklısın 😅 Şimdi tek tek çözelim.
Güzelim önce şunu yap: Instagram’da ayarlara gir, “Güvenlik” kısmından “Giriş etkinliği”ne bak. Tanımadığın tüm cihazlardan çıkış yap. Sonra “İki adımlı doğrulama”yı aç, SMS ya da doğrulama uygulaması ekle. Böylece şifreyi bilse bile giremez 📲
Tatlım ayrıca mail şifreni de mutlaka değiştir, büyük ihtimalle oradan da biliyor. Ve şifreni kimseyle paylaşma, telefonuna da ekran kilidi koy, otomatik şifre doldurmayı kapat 💻🔒
Cevap
1Cevap
Tanımadığın tüm cihazlardan çıkış yap. Sonra “İki adımlı doğrulama”yı aç, SMS ya da doğrulama uygulaması ekle
kardesinden rica etsem bir isimu halledecebilir mi 😅👉🏻👈🏻
Kimlik doğrulaması yap üstelik neden dövmüyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?