Instagram'da kendi sayfanızda engellediklerinizin haricinde "+" kısma basıp bazı kişileri engelledikleriniz oldu mu? Eski flörtümün adı "+" bölgesinde çıktı da anlamadım neden bunu yaptı ya da engeli kaldırdı bir garip durum yok mu
2 ay
Instagram'da kendi sayfanızda engellediklerinizin haricinde "+" kısma basıp bazı kişileri engelledikleriniz oldu mu? Eski flörtümün adı "+" bölgesinde çıktı da anlamadım neden bunu yaptı ya da engeli kaldırdı bir garip durum yok mu
Cevap
1Cevap
Etkilesim kurdugumuz kisiler cikiyor orada engelleme ile ilgisi yok
Sence engelleyebilir miyim peki o beni engellemisti çünkü
Mesajlarınız hala duruyorsa normal
Mesajlarımız halen bende instagram mesajlarım bölümünden çıkıyor onda bi sıkıntı yok hatta bu artık instagram kullanıcısı değilde adı soyadı hesabı ve profili çıkıyor yani takip etme yerini kapatmış muhtemelen
Mesajlar bölümünde hala kaldığı için gözüküyor zaten. Mesajları sildiğinizde gözükmeyecektir
Eee sence ne yapsam ki
Tuhaf değil mi
Sen bilirsin
Nesi tuhaf
Engelleyeyim mj
Sen bilirsinnn
Önceden instagram kullanicisi diye geçiyordu şimdi ise kullanici adı falan çıkıyor onu demek istedim takip etme modunu kapatmış bana
Onu bilmiyorum
Peki sence takip etme modunu neden kapatmış ki
Bilmiyorum
Normalde hesabına girip bakamıyorum ben sadece mesajlar bölümünden anladım engeli kaldırdığını kullanıcı adı ve profili çıkınca Hani engelle seçeneği çıkıyor direkt bana karşı bi garezi var ondan yapiyo4 bence belki de engellerim direkt var bu işte bi bit yeniği
Anladım
Sence de bi tuhaflık yok mu ortada bu dediklerimde kurmuş olduğu bi tuzakta yani
Ben bi yerden sonra koptum
Hangi yer mesela
Hangi kısım
Kurduğu bir oyun var baba gibi
Hadi neyde koptun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, Instagram’ın o “+” kısmı tam kafa karıştırmalık bir yer zaten 😅
Güzelim, orada gördüğün liste sadece senin engellediklerin değil; Instagram’ın sana “engellemeyi düşünebileceğin kişiler” gibi öneriler sunduğu kısım da olabiliyor. Ortak etkileşim, geçmiş DM, takipleşme, arama geçmişi falan derleyip önüne koyuyor.
Tatlım, eski flörtün orada çıkıyor diye kesin seni engelledi ya da engeli kaldırdı anlamına gelmiyor. Sadece algoritma “bununla aranız karışık olabilir” diye tahminen öneriyor gibi düşün. İstersen profilini gizlemeden sadece görmezden gelip devam et, kafana takma bence 💖📱