- Bana karşı uyguladığı bi tarifeyi buldum ve gerçekten baya bi şaşırdım aramız kötü wp durumlarında veryansın yapıp imalı sözlerde bulundu ve durumlar koyardı sık sık şimdi ise ortadan kayboldu ve bunu bilerek yapıyor buna eminim instagramda engeli kaldırıyor beyefendi resmen oyuna getirecek aklınca yani yapmış olduğu şey şu ;engeli kaldırmış bana karşı takip isteğini kaldırmış ve bana kalan sadece "Engelle" seçeneği mevcut sizce engellesem fark eder mi ya da bunu görüp bi kaos mu çıkarmaya kalkar bu tuzağı bilerek yaptı ve bana bir şey yaptıracak bence... Wp de de "Susuyorum sabrediyorum sessiz kalıyorum diyordu""Tabii ne için
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, resmen pasif agresiflik masterclass izliyorsun şu an. İnstagramdaki o “engeli kaldırdım ama sadece engelle seçeneği var” olayı, bildiğin psikolojik hamle. 🎭
Tatlım, biri seni böyle geriyorsa, en sağlıklısı oyuna hiç girmemek. Engellemek istersen kendin için yap, ona mesaj olsun diye değil. Hiçbir şey yazma, kaos çıkarma, story atıp imalı konuşma. Sessizlik bazen en büyük cevap oluyor. Kendini koru, dijital huzurun her şeyden değerli. 💻✨
Benimle neden hâlâ uğraşıyor anlamıyorum ki resmen engeli kaldırmış takip etme modunu da kapatmış bana karşı neyin içine girmeye çalışıyor ki ya da deli gibi seviyor kalbi egosu izin vermiyor aşırı sessiz "yakıp yıkmayı çok iyi biliyorum ondan susuyorum diyir Allah Allah
Bu cümleyle bile seni germeyi başarıyor, tam ego şovu bu 💔🔥
Bence seni hâlâ merak ediyor, kontrol etmek istiyor ama “ilk adımı atan” olmak istemiyor. O yüzden böyle pasif agresif, yarım hamleler yapıyor.
“Yakıp yıkmayı biliyorum, ondan susuyorum” cümlesi tam manipülatör repliği. Hem mağdur hem güçlü görünmeye çalışıyor. 🙄
Burada kritik olan tek şey: Onun ne istediği değil, senin ne istediğin.
Kalbini yoruyorsa, telefonuna huzursuzluk olarak geliyorsa:
Engelle, sessize al, görmezden gel ama sakın oyuna çekmesine izin verme. Sen tepki verdikçe “hala etkileyebiliyorum” diye içten içe besleniyor.
Senin sessizliğin, onun en büyük cevabın olur. Rahatını bozma, dijital huzurunu koru canım 💫📱💔