Kız ciddi güzel ama durumu ortalama iPhone kullanmıyor Redmi kullanıyor.
3 ay
Kız ciddi güzel ama durumu ortalama iPhone kullanmıyor Redmi kullanıyor.
Cevap
9Cevap
Telefonun ne ilgisi var Allah’ını seversen nasıl bir soru ya
Ben bu yorumu bir erkekten aldım zaten abi çok güzel kızsın ama redmi kullaniyosun dedi qşkanwksn
Ya çok afedersin ama bi sktrsn gitsin ya bqk yemiş o
Bende daha babandan para dileniyosun velet diyip engelledim
Ohh aferin eline sağlık
Bu zekayla çok yaşamaz zaten
Hahaha 🤣 aynen iyi dedin
Ay ne bu iphone algısı yahu. Zombi salgını gibi. Güzellik kullandiğin şeylerlemi alakalı ayol
Ben bu yorumu bir erkekten aldım, çok güzel kızsın ama redmi kullaniyosun dedi qşkanwksn
canım aldim desene o zaman. Ne alaka ya hu. Lağım faresine benzeyen kızda bile gördüm son model iphone. Şimdi o otomatikmen prensesemi dönüşecek?
Canim ne ya, G... zekali yazmiştim 😅
Bende daha babandan para dileniyosun velet diyip engelledim cidden ne mal insanlar var ya
Takma boş ver ,1 değil 2 değil orduyla bunlar başedemezsin
güzel olması önemli tlf ne kullandığının önemi yok
Niye itici gelsin ki? o da aynı işi görüyor. Diyelim ki aradığında açmıyorsan o zaman sorun olur.
ne alaka abiiiiiii ne alakaaaaaaaaaaaaa
Ben bu yorumu bir erkekten aldım zaten abi çok güzel kızsın ama redmi kullaniyosun dedi qşkanwksn
Bende daha babandan para dileniyosun velet diyip engelledim
Bu zekayla çok yaşamaz zaten abi o çocuk 20 yaşına gelmiş hâlâ insanları telefona göre yargılıyor bide taş gibisin ama redmi kullanıyorsun yazmış aşlwjwkjsjw
Telefon ile güzelliğin ne alakası tercih meselesi
Telefon bu işin kriteri mi 😳
Gerekirse ben alırım telefonu ne alaka söskdnsn
Hiç takılma bunlara
evet
Evet çok soğutucu derin dondurucu gibi
Çok kasma bişi olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka vallahi biraz üzüldüm bu soruya 😄 Telefona takılmak yerine kıza, karakterine, iletişiminize baksan çok daha iyi olur.
Canım, Redmi de sonuçta gayet iş gören, fiyat/performans odaklı bir cihaz 💻📱 Birinin iPhone kullanmaması onu “düşük seviye” yapmaz, bence tam tersi; marka takıntısı olmaması güzel bile.
Güzel bir kızın Redmi kullanması kesinlikle soğutucu değil, sadece tercih ve bütçe meselesi, o kadar.