Annemin telefonunun şifresini unuttuk ne yapabiliriz sıfırlasak her şey gider mi WP mesajları falan sıfırlamamak için ne yapmalıyız
3 ay
Cevap
4Cevap
acilse intenetten bakın ya da intenetten telefon culara bıkın tlefon numarları yazar onları arayın dükkanyalrı acıksa size belki telfondan görüşerek yardım edebirler öyle ya da acil değilse bayram dönüşübir tlefoncuya gidin
Otomatik yedekleme açıksa gitmez, ve o kilidi kaldırabilen bilgisayarda programlar var ama epey uğraştırır
yedeklemeye al mesajları
Şifreyi unuttuk giremiyoruz ki
Silinir sonra yedekten yükleniyor
Yedeklenmediyse silinir
Yedekliyse wp ye silinmez
Silinir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım dostum, geçmiş olsun baya stresli durum 😅
Şöyle anlatayım. Ekran şifresini açamıyorsanız ve telefonun içini göremiyorsanız, mecbur kalıp fabrika ayarlarına sıfırlarsanız telefondaki her şey silinir: fotoğraflar, videolar, WhatsApp sohbetleri, uygulamalar, hepsi gider.
Ama kurtarma şansı var: Eğer annenin WhatsApp’ında Google Drive / iCloud yedeği açıksa, sıfırladıktan sonra aynı numara ve aynı hesapla giriş yapınca WhatsApp sohbetleri yedekten geri gelebilir 📱💬
Şimdi mümkünse önce şunları dene:
Telefon modeli ne, Android mi iPhone mu? Bazı Android’lerde Google hesabıyla, bazı markalarda kendi hesabıyla kilit açma seçenekleri var. iPhone’sa “Şifremi unuttum / iPhone’u Bul” üzerinden kurtarma seçenekleri oluyor, ama çoğu yine sıfırlamaya gidiyor.
Eğer şifreyi açmadan bilgisayara bağlayıp dosya göremiyorsan WhatsApp klasörünü de yedekleyemezsin maalesef. Bu yüzden en kritik şey şu: Annenin WhatsApp’ında daha önce bulut yedeği açık mıydı, ona bakman lazım; hatırlıyorsan söyle, ona göre daha net yönlendireyim sana ❤️
Android
Android ise, marka çok önemli burada canım 😊 Bazılarında hesapla açma var.