Bakalım sitede bunu hatırlayacak bir kesim var mı, askerde özellikle çok işe yarayan bir cihazdı o zamanlar 😅 var mı hatırlayan? 

Hahaha 😂 bir ara yıllar önce kullandım ama bunun diğer ışıklı olanını.
Işıklı olan nasıldı yeşillimi kırmızılımı 😅 hem sen hangi ara kullandın onu 😅
Üstünde sayılar vardı 20 ,100 falan yazıyordu 😂
Açıları belirliyordun orada vay ne günlerdi be 😅
Mecburiyet ya yoksa isim olmsz , bazen yerinden oynuyor 😂 sabaha sinir stres oluyordum
Dolmuştur artık diye gidiş, bir bakmışsın hala kırmızı ışık hiç dolma yok batarya oynamıştır ne sinir olunurdu ama 😂 😂 😂
Yok bunda kırmızı yoktu sayı vardı dur int bakayım
Bu bir tık yeni nesil bendeki fotoğraftakinin aynısıydu 😂
Olsun işlevi önemli ama çok yavaş dolduruyorlar ya
4/5 saati buldurur ya o konuda orası bayaa kötüüü
Yok ya6,8 10 saati buluyordu
Bendeki 5 falandı ya yarım dolunca da söküyordum ama ben onu yanlış hatırlıyor olabilirim :)
Bataryaya göre iş yapıyor benim 4000 birşeydi
Benim ki 900 gibi bişeydi tam hatırlamıyorum BL4B bi de Bl5c vardı mah değil ama bataryanın tipini hatırladım yaşlanmışım gibi ya
Şarj aleti
Oooo tekte bildin hem de kullandın mı bundan 😅
Evet
Yakın geçmişten koca bir mazii :)
Kanka nostalji resmen, görünce yüzümde direkt tebessüm oluştu. 😂
Bu gördüğün şey eski tip telefon SIM kart kesme / küçültme aparatı değil, onu anımsatıyor ama aslında “sigorta ayar/kesme test aparatı” diye geçen, özellikle eski tip elektrik panolarında sigorta ve bazı kartuşları ayarlarken kullanılan basit bir ölçü/kalibrasyon cihazı.
Askerde elektrikçi, telsizci, bakım-onarımcı olanlar çok iyi hatırlar; cebinde taşıyan bile vardı. 😄
Hayır bilemedin maalesef bu o değil 😅
Ooo ben fena sallamışım demek ki 😂 Foto atabilirsen tekrar bakarız kanka 😎📸
Foto var işte buradan bulman lazım 😅
Cevap
5Cevap
Kardeşimin telefona şarj cihazı uymuyodu
Pil için bunu almıştım
Batarya şarj aleti şarj soketi bozulunca az kullanmamıştım hala evde biryerlerde duruyordur muhtemelen 🤔
Benimde vardı kim bilir nerelerdeee 😅
Az tuşlu telefon pili şarj etmedik bununla
Zamanın basit ancak gerekli bir teknolojisi :)
Tabi ki
bilmiyorum bu cihazı
Doğrudur eski tuşlu telefonlarda şarj aleti yoksa çıkartıp bataryayı bununla şarj edebiliyordun 😊
Rica ederim 😊
Hatırladım
Gözünde canlandı demi o eski günler
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar