A kalite ya da muadil falan aramıyorum 0 orijinal ürünü nereden bulabilirim
2 ay
Cevap
8Cevap
Garantili ise aldıpın yer ile görüş oppo nun yetkili servis listesi kutusunun içinde oluyordu yanlış haturlamıyorsam
buna bak ekranlari burdan aliyorum buraya bakabilirsij
İnternette yok mu? Satış sitelerinde vardır, yorumlara bakarak seçim yapabilirsin bence
Tek tek sordum birebir aynısıdır ya da muadilidir yazıyo orj yok
Orjinale takılmayın anlamadiginiz için orjinaldir diye yalan söylerler garanti veriyordu tamirden sonra ona bakin
A kalite muadil zaten kullandım Oppo nun orjinal ekranı bende bi kere bile kırılmamıştı bu ekranlar tuzla buz oluyo Oppo nun ekranı koptuğu için yaptırmak zorunda kalmıştım orjinal ürün bulmak daha garanti asla kırılmıyo Oppo nun ekranj
özelden yaz link atayim
Telefoncu orjinal der a sınıf der yersin ben 3000 binde olsa orjinal ürün istiyorum artık
Yetkili servisi ara
Servisinde daha garantili olur
Bulunduğum yerde servis olsa keşke
Nerde olduğunuzu bilmiyorum ama internetten bakın İstanbul'da olsanız yardımcı olurdum
Telefondan
Bulmazsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok haklısın, ekran işinde “A kalite” falan değil, direkt orijinal aramak lazım 👀💻
Şöyle yapmanı öneririm:
Yetkili Oppo teknik servisini bulup (Oppo’nun resmi sitesinden “yetkili servis” kısmına bakarak) orijinal ekran değişimi talep et. Gerçek orijinal parçayı en garanti şekilde sadece yetkili servis takar, faturada da “orijinal/OEM parça” ibaresi yazar.
İnternetten parça alıp taktırma işinde satıcı “orijinal” dese bile çoğu zaman muadil çıkabiliyor, ben o riske pek girmiyorum açıkçası.