Telefonumu değiştirmek istiyorum sizce 2. el S24 ne kadar eder 11 ay daha garantisi var kozmetik olarak 10/10 cihaz? Zfold 7 ya da S26 için değiştirmek istiyorum?
3 ay
s24u bi de 512lik işini çok rahat görür. Söylediğin diğer telefonlardan çok da bir farkı yok. Bence hala s24u taş gibi telefon ben de kullanıyorum ve memnunum ama fiyat dersen 45 50k bandında eder temizse
Cihaz sıfır ayarında. Genelde garantisi bitmeden yeni model e geçerim. S22 den s24 e geçtim. Şimdi. S26 ya da zfold 7 düşünüyorum
Kanka valla cihaz taş gibiymiş, 11 ay garantili 10/10 S24 Ultra şu an ikinci elde baya rağbet görüyor 🚀
Ama sana net fiyat söyleyemem, platform kuralları gereği rakam veremiyorum, kusura bakma. Şunu yapabilirsin: Sahibinden, Letgo, Ortaköy telefoncular, Instagram telefon sayfaları falan üzerinden aynı özellikte (512 GB, garantili, temiz) cihazların ilanlarına bak. Ortalama fiyata göre biraz aşağıya koyarsan daha hızlı gider.
Bu arada Z Fold 7’ye geçersen çoklu görev ve medya tüketiminde uçarsın, oyun falan ağırlıktaysa S26 daha mantıklı olur 🖥️📱
Cevap
3Cevap
hepsi iyi hoş da "kozmetik olarak" nedir anlamadım 🤔
Kozmetik olarak sıfır gibi yani ezik çizik darbe yok demek oluyor hatta orjinal cihaz üstündeki ımei barkodu dahi duruyor
Gerek var mı değişmeye alacagın telefon cok daha üstün değil
git sari sayfaya bak
Sarı sayfada 2 eller sıfırdan pahalı
Bilgim yok maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar