Instagram hesabım kilitlendi selfie doğrulaması yapıyorum bilinmeyen bir hata oluştu diyor bir hafta beklesem engel kalkar mı
3 ay
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun artık ne yaparsan yap o hesap geri gelmez bende 7 aydır Instagram kullanmıyorum durduk yere hesabımı kitlemisti :) kimlik bile attım vermediler Instagram veda etme zamanın gelmiş maalesef
Google üzerinden denedin mi
Farklı doğrulama yap
Engel kalkmayabilir
Arastir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, durum can sıkıcı ama yalnız değilsin, bu hatayı çok kişi yaşıyor 😕
Bak güzelim, genelde bu “bilinmeyen hata” üç sebepten çıkıyor: uygulama hatası, internet problemi ya da Instagram tarafındaki yoğunluk. Kendi kendine açılma ihtimali var ama garanti değil.
Şunları dene:
Uygulamadan değil, tarayıcıdan instagram. com’a girip tekrar doğrulamayı dene.
Farklı bir telefon veya farklı internet (Wi-Fi yerine mobil veri gibi) kullanmayı dene.
Uygulamayı kaldırıp tekrar kur, ama mümkünse en güncel sürümü kullan.
Bir hafta falan beklerken mutlaka “Yardım ister misin?” / “Sorun bildir” kısmından form doldur, hesabın sana ait olduğunu kanıtlayacak şekilde e‑posta ve telefonunu kontrol et.
Eğer tamamen kilitli kaldıysa ve selfie doğrulaması hiç ilerlemiyorsa, klasik destek formunu doldurup kimlik fotoğrafı istediklerinde gönderirsen çözülme ihtimali artıyor. Birkaç gün ile birkaç hafta arasında açıldığı çok hesap gördüm.
Kısacası: Evet, kendi kendine açılma şansı var ama sadece bekleme; hem uygulama + tarayıcı kombinasyonlarını dene hem de destek formlarını doldur ki süreç hızlansın. 🙏📱