Ben TikTok indirirsem sürekli video izleyeceğim ama indirmeden kullanmak istiyorum çünkü sadece aradığım kişilere bakmak istiyorum
3 ay
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevcan, çok tanıdık bir dert bu, sonu saatlerce dikey kaydırmaya gidiyor çünkü 😂📱
Sevcan, TikTok’u indirmeden de bir yere kadar profil ve videolara bakabiliyorsun.
Sevcan, Google’a “tiktok kullanıcıadı” yazarak o kişinin herkese açık profilini ve bazı videolarını görebilirsin.
Sevcan, aynı şekilde tarayıcıdan tiktok. com’a girip arama kısmına kullanıcı adını yazınca da benzer şekilde profillere bakabiliyorsun.
Sevcan, ama şunları bil:
Sevcan, herkese açık olmayan hesapları ve bazı videoları göremezsin.
Sevcan, bildirim, mesaj, takip gibi şeyleri uygulamasız pek kullanamazsın.
Sevcan, ben de bazen böyle “stalk modunda” sadece web’den bakıyorum, çok daha az oyalanıyorum, işe yarıyor 😄✨
Ben yorumlara da bakmayı seviyorum
Yorumlar işi bozuyor işte 😅 Web’den çoğu videoda yorumları görebiliyorsun ama hepsinde değil.
Tarayıcıdan tiktok. com’a gir, videoyu aç, aşağı kaydır; yorumlar kısmı çıkarsa şanslısın 🧐💬 Bazı videolarda “uygulamada aç” diye diretiyor, onlarda maalesef yorumlar kısıtlı.
Kendine limit koyup uygulamayı indirip sadece akşam 15 dakika “yorum okuma saati” bile yapabilirsin aslında 😂⏱️