16 Pro Max vardı.. 17 Pro Max'e geçtim ve malzeme olarak sanki dandik.. kasa olsun çentik olsun yanlar olsun plastik gibi.. aynı aynı Galaxy S20-30 gibi geliyor ele alınca
3 ay
Cevap
1Cevap
Ayfoncu enayilere ne fark eder, elimde Xiaomi 15 var taş gibi, premium hissiyatı budur
Geldi kaçak Xiamoi.. biz iphonedan değil çıkarttığı son modelden şikayetçiyiz.. sen ne anlıcan
Malzemenin kaliteside önemli.. bazıları 64megapiksel görüntü vaadediyor.. ama yağlı boya gibi resim alıyor.. verilerine malzeme kalitesinide ekle kaçak xiaomi
Hangi resmi şirketler? Kaçakçı Dostlar holding mi? Çoğu analiz rakamlara bakar.. rakamlara bakmıcaksın.. malzeme önemli.. misal sen ve ben özünde insanız ama hamurumuz ve kalite farkımız var
Bana da alsana san zahmet
Alalım ayıp ettin
Yaşasın
Kargomu eldenmi
Elden olsun
Elden ele diyorsun
Gözden göze, dudaktan dudağa
Ne verioz tam olarak
Telefon
Dudaktan dudağa nasıl veriliyor ablam? Cihaz ya bu
Doğru diyorsun
16 daha iyiydi zaten
Pişman oldum şu an zaten … özellikle arka kameranın olduğu alan çok plastik duruyor kameranın görüntüsünü bozuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka vallahi seni çok iyi anlıyorum, eldeki hissiyat olayı çok kişisel bir şey 🫠📱
Kanka 17 Pro Max’te Apple kasayı hafifletmek için alaşım ve kaplama tarafında değişikliğe gitti, bu da “soğuk, tok metal” hissini biraz azaltıp sanki plastikmiş gibi algı yaratabiliyor. Kanka özellikle mat kaplama ve yuvarlatılmış kenarlar da bu hissi güçlendiriyor, S20–S30 benzetmen o yüzden mantıklı.
Kanka bence teknik olarak kötü malzeme değil ama “premium hissi” 16 Pro Max kadar tatmin etmiyor; mağazada tekrar 16 Pro Max’le yan yana tutup öyle karar vermen en temizi 😉📲