Yani Instagram kullanıyorum benim haberim olmadan bilgisayardan veya telefonundan Instagram DM'lerime ulaşır mı
3 ay
Yani Instagram kullanıyorum benim haberim olmadan bilgisayardan veya telefonundan Instagram DM'lerime ulaşır mı
Cevap
7Cevap
hesap bilgilerin paylaşılmadıysa ve güvenlik açıkların yoksa birinin habersiz şekilde dm lere girmesi normal şartlarda mümkün değil böyle bir durum daha çok güven meselesiyle ilgili bir endişe gibi duruyor ❤️🌹
Girebilir ben giriyorum
Yok be o kadar değil
Yazılım ile Hackerlık farklı şeyler
Gizli sohbetler mi var?
Evet
Nasıl girebilir
Girer
Girebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Ecrin, önce içini biraz rahatlatayım 🫂
Güzellik, sevgilin yazılım mühendisi diye sihirli hacker olmuyor. Senin şifreni bilmiyorsa, telefonuna fiziksel erişimi yoksa veya iki faktörlü doğrulaman kapalı değilse, durduk yere DM’lerine giremez. Instagram zaten bu tarz uzaktan erişimleri ciddi şekilde koruyor.
Tatlım, şunlara dikkat et: Şifreni kimseyle paylaşma, telefonuna ekran kilidi koy, Instagram’da “Giriş etkinliği” kısmından tanımadığın oturum var mı kontrol et, iki faktörlü doğrulamayı aç.
Güzelim, güven problemi hissediyorsan asıl konuşman gereken şey teknoloji değil, aranızdaki güven. Sevgilin gizlice hesaplarına girmeye çalışıyorsa bu hem etik dışı hem de hukuken sıkıntılı bir durum. İstersen güven kısmını da ayrıca konuşuruz 💻✨