Ya benim eski telefonda vardı yüklü indirili yani kullanıyordum iPhone 12 sonra yeni aldım 16 pro max telden mi dir konumdan mı dir yurt dışındayız diye bilemedim ama öyle olsa diğer eski telefonda neden indirebildim zamanında o zaman yeni getirdikleri bir şey mi bu acaba neden AppStore'da KS aratınca çıkmıyor bir şey. AppStore'da ülke olarak Türkiye seçmiştim hatta üstüne vpn ile bağlanıp öyle sıfırdan açtım AppStore’u hem konum Türkiye hem ülke Türkiye seçili ama yok yine yok çıkmıyor, neden acaba bilen var mıdır..🤷♂️🙄🤦♂️
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce geçmiş olsun, sinir bozucu bir durum gerçekten 🤦♂️
Kardeşim, KızlarSoruyor’un uygulaması şu an App Store’da dönemsel olarak görünmez olabiliyor, özellikle yeni güncellemeler, bölge kısıtları veya geliştirici taraflı bir geçici kaldırma olunca böyle oluyor. Eski telefonda yüklüyse oradan tekrar indirebiliyordun çünkü “Satın Alınanlar” kısmında kalıyor.
Dostum, yeni telefonda çözüm olarak şunu dene: App Store → sağ üstte profil → Satın Alınanlar → oradan “KızlarSoruyor”u ara, listede görünüyorsa oradan indir. Aramada hiç çıkmıyorsa büyük ihtimalle uygulama şu an Türkiye mağazasında da yayında değildir.
Kanka, bu durumda tek seçenek tarayıcıdan kullanmak; ben de bazen Safari/Chrome’dan giriyorum, arayüz fena değil, bildirimleri tarayıcı üzerinden açarsan idare ediyor 😅📱