Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Uygulama verisini sil yeniden dene muhtemelen girersin, ama bir süre sonra uygulama seni gene atacak, sonra gene şifre girmek istediğinde aynı hatayı alacaksın. Yıllardır o hatayı aldığım için uygulamayı kullanmıyorum. Demek ki hala çözememişler.
Siteye yapay zeka ekleyeceklerine bu tür hataları çözseler keşke
Teşekkür ederim bir de öyle deneyeyim. Eskiden beri olduğunu bilmiyordum ya
5-6 sene uygulamada mesajların saatleri 1 saat hatalı olarak gösteriliyordu. Onu bile uzun zaman yapamadılar ki işin içinde olan biri olarak şunu söyleyebilirim ki aslında 2 dakikalık bir iş. Play Store'da bir sürü şikayet vardı en son baktığımda son sıralar bakmadım açıkçası
@Kauren saat hatası için diyorsan muhtemelen timezone hatası bunu düzeltmek 2 dakika testlerini vs desen hadi 2 saat olsun ki. Birim test ya da fonksiyon testi yapacak kadar profesyonel bir yazılım ekibi olduğunu da sanmıyorum. Kara düzen yap bak publish et. Test ortamı oluşturdukları bile şaibeli. 17 yıldır yazılım sektöründe çalışan bir bilgisayar mühendisi olarak söylüyorum.
@Kauren yeni özellikleri geçtim hataları çözseler yeter. Yeni eklediklerinde olanları gördük kategoriler hatalı, yapay zeka başlık yardımcısı çıktığından beri soru sorarken kaydederken hata veriyor.
Ben kaç kez önerilerde bulundum. Modken millet engelliyor işlem yapamıyoruz insanlar bize laf ediyor. Engelleyenlerle ile etkileşime giremeyelim ama paylaşımlarını görüp işlem yapabilelim dedim. O zamanın adminlerinden biri modlar yoksa adminler var gerek yok dedi. Şimdi adminler piyasada yok :))) hatalı işlemlerin haddi hesabı yok. Zamanında yaptığımız işlem geçmişini görelim. İade olursa yaptığımız hatayı bilelim ona göre aynı hataları yapmayız dedim. Aynı hatayı üst üstte 5 kez yaparsan sistem mesaj atıyor dediler :))) şikayet edilenler kısmını bile linki verdiğinde mod olmayanlar bile girdiğini hatırlıyorum. Modlar gönüllülük esasına göre siteye destek oluyorlar reklam geliri almayı verin reklamsız olsun dedim. Hesabı kapatıp 14 gün içinde açarsan aktif olmayı getirdiler. Bunu kötüye kullananlar var kısıtlama getirilsin dedim. Hesabı aktif edip ana bacı söven fenomen vardı sitede.
Önerilere bakmıyorlar bir şeyi yaparken de oturup etraflıca düşünmeden yapıyorlar. Şimdi otonom tamamen yapay zeka destekli bir sistem hayaliyle iş yapıyorlar ama onu da ellerine yüzlerine bulaştıracaklar. Ben şahsen o kapasiteyi göremiyorum. Kategori sistemi devreye gireli ne kadar oldu. Hala normal soruyu cinselliğe atıyor. Saçma sapan kategorilere atıyor. Modlar olmasa düzeltecek kimse olmayacak.
@Kauren Eski bir mod olarak söylüyorum eskiden beri bir çok sorun var. Adminin kural ihlalini görmezden geldiğine direkt kendim şahit oldum. Başka admine dedim bana ne diyorsun git ona söyle cevabı bile aldım. Sapıklık yapan S modu u mod yaptılar tepki gösterdim. Çok eleştirdiğim için de işlem kotasını yükselttikten 1 ay sonra modluğum alındı. Sebebini sorduğumda 2 aydır kotayı dolduramadığım söylendi. Kota 1 ay önce yükseltildi ayrıca kılavuzda sitede zaman geçirirken denk geldiğiniz kural ihlallerine işlem yapmanız bekleniyor tarzı bir yazı vardı :))) para vermeyip mesai yapılması bekleniyor. İşin garibi başkalarına uyarı verilmiş, daha sonra sitede kotayı doldurmadıkları halde modluklarının alınmadığını söyleyenleri gördüm :)))
Pek eleştirilmeyi sevmiyorlar. Sitede site kapanıyor mu soruları çıktı cevap veren yok. Bir kaç kez bu bir süreç muhabbeti yaparak geçiştirmek için cevap verildi o da son 1 hafta içinde oldu. Hatalı işlemlerde iade süreci yok. Kafasına göre işlem yapanlar var. Çoğu kişi başka modların attıklarını şikayet ederek mod oluyor. Bilgisiz mod olunca bu sefer ihlal olmayan paylaşımlara da işlem yapılıyor. Bunu sorguladığında da ki bu hiç hoşlarına giden bir şey değil. Kendilerince sindirmeye çalışıyorlar. Modluğumu almadan önce eleştirdiğim görüşüm gizlendi ama bir tek ben görebiliyorum benden başka kimse göremiyor. Sen duruyor olarak görüyorsun ama kimse göremiyor. Cache'de mi kalıyor diye düşünüp başka tarayıcıdan açtım görünüyordu ama gizli sekmede açtığımda görünmüyordu. Bu admine söylediğimde tek arıza dendi :))) database e yazılmış ama bir tek ben okuyabiliyorum 17 yıllık iş hayatımda böyle bir hataya hiç denk gelmedim. Kısacası eleştirilmeyi pek sevmiyorlar. Burası bir topluluk diyorlar ama ne derlerse o olacak.
@Gözleme2002
@Alfoo
Söylemeye çalıştığım şeyler bunlar idi abiler.
"Kota 1 ay önce yükseltildi ayrıca kılavuzda sitede zaman geçirirken denk geldiğiniz kural ihlallerine işlem yapmanız bekleniyor tarzı bir yazı vardı :))) para vermeyip mesai yapılması bekleniyor. İşin garibi başkalarına uyarı verilmiş, daha sonra sitede kotayı doldurmadıkları halde modluklarının alınmadığını söyleyenleri gördüm"
@Kauren daha sitede sapıklık yapan s modu da u mod yaptılar. Buna tepki gösterdiğimde herkes hata yapabilir diye bir açıklama geldi. Adam en 10 adet iletişim paylaşımı yapmış, iletişimden daha fazla da alakasız cinsel paylaşımı ve hepsine işlem yapılmış. O zaman bu tür şeyleri mükafatlandırmak bu davranışları teşvik etmek olur demiştim. Daha sonra adam gidip keyfi işlemler yaptı diye modluğu alındı :)))
@Kauren bir kaç gündür online değildim. Yeni gördüm. Sitede artık adaletsizlik çok fazla. Ben yaptığım şikayet miktarını biliyorum ama mod yapmıyorlar. Kaç kişiye mod olması için yardım ettiğimi sen biliyorsun. Ama şu an onlardan daha fazla şikayet yapmama rağmen mod yapmıyorlar 😂
Üstelik mesaj yazıyorsun mesela, gönderim yaptıktan sonra sistem atıyor... kac kez yqzdim sorunu ama çözemediler ben de peşini bıraktım. Belli aralıklarla atıyor, girişte arka planda uygulama açıksa yine yapıyor. Arka plandaki tüm uygulamaları kapatip girince sorun olmuyor.
Ay evet çok gıcık yaa. Atınca depolamayı siliyorum ayarlardan sonra tekrsr giriş yapınca açılıyor
Hata mesajında "Parolan 5 karakterden az olmalıdır" diye belirtilmiş. Fakat, yine de doğru şifreyi giriyorsundur. Peki, uygulama son güncel sürüm mü?
Güncel sürüm Furkan
O hâlde admine özelden sorunu bildirmen en sağlamı olacaktır.
Tamam sağ ol😊
Rica ederim. 🙂
Canım, ekran görüntüsünden gördüğüm kadarıyla uygulama şifreni 5 karakterden kısa bulup direkt reddediyor, o yüzden “bad request” hatası da buna eşlik ediyor olabilir. Tarayıcıda muhtemelen eski oturumun açık ya da orada bu kontrol farklı çalışıyor.
Güzelim, önce uygulamadan “Şifremi unuttum” deyip en az 5-6 karakterli yeni şifre belirle, sonra tekrar dene. Ankette de “Evet” diyorum, bu tamamen uygulamanın şifre kısıtından kaynaklı gibi duruyor.
Cevap
7Cevap
Teknik bir sorun var demektir gadası
Aynı sorun bende de var gönderi paylaşamıyorum uygulamadan 🥴
Uygulama çakışıyor umarım sorunun çözülmüştür
Ara sıra devam ediyor. Ayarlardan verileri silip giriyorum bir süre idare ediyor
Telefon kaldırmıyor olabilir
Sanmıyorum ya telefonla ilgisi olacağının
Bazı telefon uygulama kabul etmeye biliyor
Yok yaa
Uygulamayı silip yükleyince normale dönüp tekrar hafıza dolduruyor ise uygulama hatası
Yok hafıza da dolmuyor sorun ne bilmiyorum
Değişikmiş
Evet
Ben safariden giriyorum
Sorun vardır belki
Ben de hiç olmuyor
Ne güzel ya
Ben de hala devam ediyor
Yok ya bir şifre daha ezberleyemem😅 ayarlardan verileri silip giriyorum o bir süre idare ediyor
İyi yapmışsın
Kaldır baştan yükle
Onu da denedim yine arada bir bu hatayı veriyor
Oluyor bazen sonra düzeliyor
Cünüp müsün?
Olum m. l mısın?
Olum ne alaka teknoloji cünüplüğü denen bişe var
Ya bi git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?