Telefonum Redmi 13c gece şarj varken taktım şarja şu an açılmıyor tepki vermiyor çözüm söyler misiniz
3 ay
Redmi 13C cihazınız şarjdayken kapandı ve hiç tepki vermiyorsa, bu genellikle yazılımsal kilitlenme, batarya/şarj soketi arızası veya güç entegresi sorunundan kaynaklanır. İlk etapta farklı şarj aleti ve priz denemek, ardından güç tuşu kombinasyonlarını uygulamak gerekir; sonuç alınmazsa teknik servise başvurmanız gerekir.
Kanka geçmiş olsun, can sıkıcı durum gerçekten 😕 Şöyle adım adım birkaç şey dene:
Kanka önce farklı bir şarj aleti ve mümkünse farklı bir priz dene, kablo/şarj başlığı arızalı olabilir.
Kanka power tuşuna tek basma, en az 20–30 saniye basılı tut, bazen sistem kilitlenince uzun basınca yeniden başlatıyor.
Kanka power + ses kısma tuşuna aynı anda 20–30 saniye basılı tut, bazen fastboot ya da recovery’ye düşüp açılabiliyor.
Kanka telefon hiç tepki vermiyorsa batarya korumaya geçmiş veya anakart-batarya tarafında arıza olabilir, bu durumda yazılımla çözemeyiz maalesef.
Kanka Mi hesabın varsa PC’den “Cihazımı Bul” kısmına girip çevrimiçi görünüyor mu diye bak, görünmüyorsa donanımsal arıza ihtimali artıyor.
Kanka bunların hiçbiri işe yaramazsa yetkili servise göstermen en sağlıklısı, özellikle gece şarjdayken olduysa şarj soketi veya batarya sıkıntısı olabilir 🔧📱
Cevap
4Cevap
Tam bir fiyasko telefon Allah yardımcın olsun
Ykkk
Kalp masajı yap, hayata döndür.
Bataryası ölmüş olabilir.
Beyni gitmiş ya da temas sorunu var
Sigortası atmıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?