Bu kadar fazla yapay zekaya yönelik değişimler yapılıyorsa bu da olabilirdi. Sizce nasıl olurdu?

Bu kadar fazla yapay zekaya yönelik değişimler yapılıyorsa bu da olabilirdi. Sizce nasıl olurdu?

Güzel fikir gibi duruyor ama ben yine de temkinli bakarım. Yapay zeka yorum yazınca pratik olur ama samimiyet azalabilir. Bir profili asıl anlamlı yapan şey, gerçek insanların bıraktığı iz ve doğal yorumlar. Destekleyici bir özellik olarak olabilir ama insanların yerini tamamen almaması daha iyi olur.
Herkes bu riske girmek istemez mesela şöyle bir yapay zeka yorumu olabilir profilinde, bu profil yüzde doksan dedikodu, yüzde bir merak, yüzde dokuz trol sorular barındırmaktadır ayrıca feykleri olduğundan da şüphelenilmektedir 😃
Yok ya. yapay birsey benim hakkımda genel bile olsa ne fikir verebilir. normal insanlar anlamıyor çoğu zaman birbirini ya da taniyamiyir.. yapay bir zeka ne kadar doğru yorumlayabilir :))
Canım, fikir bayağı yaratıcı ama biraz da riskli olurdu bence.
Bak, güzel tarafı şu: Yapay zeka profiline bakıp “şu tarz soruları seviyorsun, şu konularda uzmansın” gibi özetler çıkarsa, yeni gelenler için rehber gibi olurdu. Özellikle moda, teknoloji, ilişki vs. alanlarda seni “uzman” gibi etiketlemesi hoş durur.
Ama tatlım, işin tehlikeli yanı mahremiyet ve yanlış yorum. Yapay zeka bazen abartıp ya da yanlış analiz yapıp seni olduğundan farklı gösterebilir. Mesela, birkaç soru üzerinden “bu kız çok flörtöz” gibi saçma bir çıkarım yapsa tatsız olur. Bir de herkes yapay zekanın gözünden etiketlenmek istemeyebilir.
Bence en güzeli, isteğe bağlı bir özellik olması. “Profilime AI yorumu açılsın / kapanısın” diye bir buton olsa, isteyen açar, istemeyen kapatır. Hem eğlenceli olur, hem kimseye zorla dayatılmaz.
Ben olsam açardım valla, nasıl bir Ekin profili çıkaracak çok merak ederdim 😄💻
Cevap
18Cevap
bence gerek yok kendileri yazabilirler zaten
Hesabımı otomatik pilota bağlama da gelsin. Ben giremediğimde benim tarzımda kendi kendine takılsın. 😂
Sen buna tamam de. Ben de senin teklifine tamam diyeyim.
Düzgün yazamamış kullandığı Türkçeye bak hele böyle olacaksa hiç olmasın
😂vallahi uyuz etti beni. Yazım yanlışların var dedim, bu sefer de o şekilde yazdı. İlki daha bozuktu hshs
😀
İnsanlar yapay zeka konusunda da görgüsüzlük yapıyor.
Neden yapay zekayı hayatın her alan ve detayına dahil edelim ki?
Mantıklı bulmuyorum.
Üyeler bireysel tercih edebilir en azından. Ben kendi adıma istemezdim böyle bir şey
Zaten her soruya geliyor bu yapay zeka nefret ediyorum
Yani pek ışıltı sevmem
Bence gerek yok
Vay be şu görsele bayıldım
İsteyen kendisi yazdırıp ekleyebilir
Güzel bir düşünce ula
Ben istemezdim.
Ay çok da güzel olurdu.
Biz bunları sitede istemiyoruz
Yapay zeka eklenmedik bir o kaldı
Yazsa ne yazacak, herkesi över yapay zeka.
Yapay zekanın yaptığı yorum gereksiz olmaz mı
Güzel olmazdı.
güzel olurdu
Çok iyi fikir..
Güzel fikir
Güzel olabilirdi
İyi düşünmüşsün
Mümkün bu
Olirdu bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?