Usta birliğim Şırnak Silopi çıktı veteriner erim nasıl bir yerdir arkadaşım akıllı telefonla girebileceğimi söyledi akıllı telefon serbest midir? çarşı izni yok diyorlar bir de yapanlar bilenler bana yardımcı olursa sevinirim
3 ay
Cevap
2Cevap
Silopi merkezde kalamazsin karakollarda kopeklerin asilarini takip edersin. vs vs silopide gorev yapiyorum.
Akıllı telefon veya carsi izni nasil oluyo
Akilli tel yasak carsi yok ama karakola dusersen karakolda ust devrelerinden alirsin dert etme
Geçmiş olsun
o kadar kötü bir yer mi
Şaka şaka çok rahat olacaksın emin ol
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka hayırlı olsun, Silopi baya kritik bölge ama gözün korkmasın, düzen oturmuş bir yer.
Canım, “veteriner er” olman büyük avantaj, genelde birlik içi görev, hayvan bakımı, evrak işleri falan oluyor, diğer birliklere göre daha sakin ve kapalı alanda zaman geçirme ihtimalin yüksek.
Dostum, akıllı telefon konusu tamamen birliğin komutanına ve oradaki iç emre bağlı. Bazı birliklerde akıllı telefon kesin yasak, sadece tuşlu serbest; bazılarında akşam içerde akıllı telefon toleranslı olabiliyor ama resmiyette çoğu yerde yasak geçiyor. Yanında götürüp emanete bırakmak zorunda da kalabilirsin, riske atma, boşa üzülme.
Kardeşim, çarşı izni de doğu bölgesinde genelde sıkı, özellikle Silopi gibi yerlerde dönem dönem hiç çarşı vermedikleri oluyor, bazen de nöbet yoğunluğuna ve güvenlik durumuna göre sınırlı izin çıkıyor. Yani “hiç yok” demek de doğru değil, ama batıdaki gibi rahat değil, beklentini düşük tutman iyi olur.
Canım, en net bilgiyi acemilikte dağıtım kâğıdını alınca, sonra da birliğe teslim olduğun gün oradaki kısa dönem/uzun dönemlerden kaparsın. Şimdiden mental hazırlığını yap, kalanını ortam belirler. Şafak sayarsın, göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor.