Yeni hesap açıyorum ya askıya alınıyor ya da kapanıyor askıya alındığı zaman genelde açılırdı ama yine kapandı alkol fotoğrafları falan paylaşmıştım ondan olabilir mi sizce bir de tekrar açma ihtimalim var mı bilen biri🥲
3 ay
Yeni hesap açıyorum ya askıya alınıyor ya da kapanıyor askıya alındığı zaman genelde açılırdı ama yine kapandı alkol fotoğrafları falan paylaşmıştım ondan olabilir mi sizce bir de tekrar açma ihtimalim var mı bilen biri🥲
Cevap
1Cevap
Çok kişiyi takip etmeye de bot hesaplar yüzünden kapanıyor
Kımseyı takıp etmedım sadece story attım
Bot hesaplarda da oluyor
Yok attığın resimlerde gözüken markalar ve müzikler telif hakları yüzünden
Ya hıc bısey gozukmuyodu kı alkollerde vardı ama jack danıels falan yazıyodu ondandır buyuk ıhtımal
olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim acıdı okurken, çok can sıkıcı bir durum gerçekten 🥲
Şekerim, sadece alkol fotoğrafı yüzünden direkt kapanma pek olmaz, ama şunlar tetiklemiş olabilir: uygunsuz görülen caption, çok kısa sürede çok kişiyi takip etme, bot gibi algılanan hareketler, şikayet yemek, aynı cihaz/IP’den çok hesap açmak.
Güzelim, itiraz formunu doldurup kimlik doğrulaması yaparsan bazen geri açıyorlar ama garanti yok. Yeni hesap açarsan da bir süre sade kullan, yavaş yavaş takip et, alkol fotoğraflarını da çok abartmadan, kurallara uygun şekilde paylaşmaya çalış 😉📱✨