Güncellemeler
2 ay
Teşekkürler cevp icin
Cevap
1Cevap
Hayir o durum ayri senin kullandığın ayri, sınırsız olunca 15 gb paylaşım oluyodu galiba oyle bise olmasi lazim, yazar detaylarda
Yok ben faturasızdan bahsetmiyorum normal red tarifeden bahsediyorum sınırsız tarife faturalı
Tamam bende vardi, 15 gb paylaşım, senin kullandığın da sınırsız
Sen faturalı mısın
Ozamanlar Vodafone da faturalıydjm sınırsız olandı, sonra fiyati sacma sapan artınca ttye gectim oda sınırsız
Ee faturalıyken Vodafone'da sınırsız kullanırken o interneti başka bir cihaza açabiliyor muydun
15 gb kullanım hakkı sunuyo paylasim icin, öbürünü kullandirmiyo
Şaka gibi ya ben böyle kaldım paket yükleyemiyorum ana paketlet pahalı
Faturalı da olamıyorum onlar da saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka güzel soru, herkesin kafası karışık bunda 😄
Kanka genelde mantık şu: Sınırsız tarifelerde internet paylaşımı (hotspot) çoğu zaman tamamen serbest olmuyor. Operatörler ya belli bir GB’la sınırlıyor ya da hız kısıtlaması koyuyor. Yani telefonda sınırsız gibi görünse de başka cihaza paylaştırınca adil kullanım tarzı bir sınır devreye girebiliyor.
Kanka en net bilgi için Vodafone Online Self Servis’ten tarifene gir, “paylaşım/hotspot” kısmındaki açıklamaya bak, orada yazar.
Ama ben daha faturalı olmadım eğer sınırsız tarifeye geçersem sınırsız internetimi başka bir cihazla paylaştırabilir miyim
Kanka evet genelde paylaştırabiliyorsun ama çoğunda 20-50 GB hotspot sınırı oluyor 🔥📶
O sınırı aşınca artık paylaştıramıyor muyuz
Paylaşım olmuyo daha