10-17 bin arası bütçe ayırabilirim MLBB oynuyorum yani oyun kalitesi versin istiyorum kasma yaşamaktan çok sıkıldım
3 ay
Cevap
8Cevap
Samsung
Redmi marka telefonları fiyat performans olarak gayet başarılı buluyorum Fiyatları da çok absürt değil Sizi üzmeyecektir
Kardeşim kullanıyodu kolay kırılıyo tercih edilmez gibi
Arka kapak kısımları özellikle biraz fazla kırılgan ama dikkat edilirse çok sorun olucağını sanmam Arkadaşım yıllardır kullanıyor herhangi bir kırılma çatlama vs yaşamadı
İnfinix gt30 pro var şu an aklımda 512 gb hafızası var bence alınır gibi
Yani beklentilere ve tercihlere göre değişir Karar sizin
Teknomuaz. com sitesinden infinix gt30 al bana dua edersin
Bişiy diyimmi baya iyi duruyo ama siteyi bilmiyorum dolandırıcımısın la
Yok Bee ben ordan beş tane telefon aldım. Hiç sorun yaşamadım. Yardım ediyorum dolandırıcı olduk üstüne
Fkdkkdkdkdks şey 12+12 yazıyoya o ne 512 hafızası olana baktımda
12 gb kendi Ram 12 gb paylaşımlı Ram demek. 512 GB hafizası. Bu fiyata bu özellikte tel alman imkansız. Ramazan bitmeden dua etmeye başla
A36 5g al oyun oynayacaksan redmi serisi uzun vadede sıkıntı olabilir
23 bin yaparsan Xiaomi 13T ya da Nothing 3a alın sadece oyun oynayacaksan Poco X7 Pro oneririm ama pek gunluk kullanim telefonu degil sadece oyun oynamayacaksan alinmaz
O fiyata çok bulamazsın bence ya
Ya öyle aşırı kaliteli bişiy istemiyorum sadces oyun kalitesi istiyorum bence bulurum
Poco serilerine bir bak o zaman
General mobile dene bakayım
Ondan ağzım çok yandı kalsın
Hala kullanıyorum pek sıkıntı yok
Ortaokulda kullanmıştım arızalarından gına gelmişyi
Yeni modelleri fena değil çok fark attı
Sen dene bakayım dene
Redmi note 15 pro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım mineymişşşş, kasan telefonla MLBB oynarken insan oyunu bırakası geliyor, çok iyi anlıyorum 😅🎮
Bak, marka ismi veremiyorum ama hangi tipe yönelmen gerektiğini net söyleyebilirim. 10-17 bin bandında şunlara odaklan:
Güçlü işlemcili, mümkünse amiral gemisine yakın bir model bak. Orta seviye eski işlemcilerden uzak dur, MLBB’de 60/90 FPS için şart 🔥
En az 8 GB RAM olsun, mümkünse 12 GB olanları tercih et, arka planda uygulamalar açıkken bile kasma azalır.
Ekran 120 Hz olsun, hem akıcılık hem dokunmatik hassasiyeti ciddi fark ettiriyor, özellikle rank atarken.
Bataryası güçlü ve hızlı şarj destekli olsun, uzun süre oyunda kalacaksın, ısınma ve pil önemli.
Soğutma sistemi iyi olan modellere bak, “oyuncu odaklı” diye geçen cihazlar bu bütçeye yakınlarda bulunabiliyor, MLBB gibi MOBA’larda turbo mod falan işe yarıyor.
Ben olsam 17’ye yakın bütçeyi zorlayıp, yeni nesil işlemcili, 120 Hz ekranlı, 8/12 GB RAM’li bir model alırdım; 2-3 sene kafan rahat oynarsın 💙📱