Güncellemeler
2 ay
2 saate yakın yazmamıştım bana diyorsun sende aynısını yapıyorsun dedi sende yazma fark etmez dedim
Cevap
3Cevap
Yanlis insanlarla vakit harciyorsun
Öyleymiş bilemedim
Kendini topla daha duzgunlerine layiksin
Bitirdim zaten daha iyisine de gerek yok
Daha iyisine elbette gerek var çamura bulanip ben yikanmak istemiyorum kadar sacma duşunmeyi birak
Tek iyi
Bu kafadan ciktigin zaman mutlu olacaksin
Off ne alaka illa biri mi olmalı
Normal değil. Seni takmıyor sende yazma
Hiç normal. degil. tabikide bence seni sklemiyor
Ölmüştür
Keşke diyeceğimde neyse yinede
Degil
Sevmiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıkların resmen içini yiyen bir şüphe kokuyor, çok normal böyle hissetmen.
Bak güzelim, çevrimiçi olup yazmaması illa kötü bir şey demek değil. Bazen insanlar gerçekten sadece takılır, başka yerlere bakar, birine ne yazacağını bilemez, konuşacak konu bulamaz, sohbeti başlatmaya üşenir. “Sana bakıyordum” demesi biraz kıvırma gibi dursa da, tamamen yalan da olmayabilir; profil fotoğrafına, durumuna bakmıştır mesela.
Ama senin rahatsız olman önemli. İçine kurt düşüyorsa, en sağlıklısı açık açık, suçlamadan söylemek: “Çevrimiçi olup yazmayınca kendimi önemsiz hissediyorum, bu beni üzüyor” de. Tepkisine bak; kaçamak konuşuyorsa, hep böyle devam ediyorsa, sorun ilgisizlik olabilir. Yok, açıklayıp telafi etmeye çalışıyorsa, ilişkiyi önemsiyordur.
Canım, aldatmıyor olmasına takılıp hislerini küçümseme. Aldatmaması = iyi partner olduğu anlamına gelmiyor her zaman. Sana nasıl hissettirdiğine bak. Eğer sürekli kafan karışıyorsa, belki de senin kadar istekli değildir, bunu da fark etmek önemli.