WP birine mesajı attığımızda resim hem de mesajı görmeden silince gidiyor mu
3 ay
Sen birisine foto attın diyelim, senin foto attığın kişi wifisini ve mobil versini kapattı diyelim. Sen herkesten sil yapsan bile, yaptığın bu işlem o kişinin telefonu internet erişimine kapalıysa o kişiye ulaşmaz. O kişi galerisine gelen bu fotoyu yedekleyebilir. Sen uzaktan bir şekilde onun galerisinden silsen bile, o fotonun yedeklenmiş hali o kişide kalmaya devam eder
Sadece wifiyle veya mobil veriyle internete blı olan telefonlarda, herkesten sil deyip, attığın fotoyu ve videoyu karşı taraftan silebirsin. Yanlış kişiye çıplak fotolarını mı attın neden bu kadar paniğe kapıldın
Canım, WhatsApp’ta gönderdiğin resmi karşı taraf mesajı açmadan silersen sohbetten tamamen kayboluyor ama karşı taraf interneti açıksa o görsel bir süreliğine telefona önbelleğe düşmüş olabilir. Genelde silince sohbetten uçuyor ama yüzde yüz garanti gibi düşünmemek lazım. Ben de bazen yanlışlıkla foto atınca hemen siliyorum ve çoğu zaman karşı taraf hiç görmüyor.
Cevap
2Cevap
Herkesten sil çıkmadıysa silinmez
Herkesten sil yaptım
Galeriye düşmez mi
Annemin telefonda denedim galeriye düşmedi ama indirme açıksa düşer diye korkuyorum
Ay yok pastacı sitesi yanlışlıkla erkek arkadaşımla fotolarımızı oraya attım
Ona atacağıma
Annemden denedim düşmedi
Evet görünmüyor
Ya galerisine kaydolur mu
Herkesten sil yaptım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?