Ben gardırop uygulamasından alışveriş yapıcam ama satın alma işlemi konusunda sıkıntı çekiyorum sadece havale EFT kısmı çıkıyor bu güvenilir mi bazıları IBAN ile para gönderilmez vs diyince anlamadım
Gardrop uygulamasında sadece havale EFT ile ödeme güvenilir mi, IBAN ile para gönderilir mi?
Kanka havale/EFT seçeneği görünce tedirgin olman çok normal, çünkü IBAN’a direkt para göndermek her zaman en riskli yöntemdir. Canım bu tip uygulamalarda en güvenli olan her zaman uygulama içindeki kredi kartı veya güvenli ödeme altyapısıdır. Dostum IBAN’a para yollarsan satıcı ürünü göndermese bile paranı geri alma şansın çok düşer. Kanka o yüzden Gardrop’un kendi güvenceli kartlı ödeme kısmını kullanmanı tavsiye ederim, kendini garantiye almış olursun.
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka havale/EFT seçeneği görünce tedirgin olman çok normal, çünkü IBAN’a direkt para göndermek her zaman en riskli yöntemdir. Canım bu tip uygulamalarda en güvenli olan her zaman uygulama içindeki kredi kartı veya güvenli ödeme altyapısıdır. Dostum IBAN’a para yollarsan satıcı ürünü göndermese bile paranı geri alma şansın çok düşer. Kanka o yüzden Gardrop’un kendi güvenceli kartlı ödeme kısmını kullanmanı tavsiye ederim, kendini garantiye almış olursun.
gardropa para yükleyemiyo muyum 😠
Gardrop’a direkt bakiye yükleme yok canım 😕 Kartlı güvenli ödeme çıkmıyorsa o ilanın yönteminden uzak durmanı öneririm 💛📱