Hat kendi üstüme değil Şubat ayının arama dokümanını kendim nasıl çıkarabiliriz ve WhatsApp'ta bana mesaj atıp silen kaydetmediğim kişiler vardı şimdi gözükmüyor onlara nasıl ulaşırım
2 ay
Beni niye şimdi engelledin ya, seninle 11 gündür konuşuyoruz sana yardımcı olmaya çalıştım. Senin bu yaşadıkların için üzülmüştüm fakat sen harbi karaktersiz birisiymişsin ki beni durup dururken engelledin. Ben karizma abin. Ben sana kötülük yapmadım tam tersi yardımcı olmaya çaloştım ne beni engelliyorsun. Bana abi deme eksik olsun senin gibi birisi ya. Sana bu kötülüğü yapanlardan hesap soracağına gelip beni engelliyorsun. Sen harbi karaktersiz şahsiyetsiz aşağılık birisin.
Abi benim artık umudum kalmadı kimse bana yardım etmiyor herkesi engelledim ben çünkü hesabı kapaticam buraya da veda yazmak isterdim ama sende zaten yazmıyorsun herkes merakından yazıyor sadece yardım etmek isteyen çok nadir anlamı kalmadı hicbiseyin bu hesabı kapatcam ondan dolayı engelledim
Ve bana hakaret etmene gerek yok ben senin düşmanın değilim abi ben sana en son yazdığımda cevap yazmadin kaç gündür
Keskinbicakk11 canım, hattın kendi üstüne değilse operatör uygulamasından arama dokümanını maalesef kendin çıkaramıyorsun 😕 Çünkü güvenlik açısından sadece hat sahibi detayları görebiliyor. Hat sahibinin uygulamasına girip senin için indirmesi gerekiyor 📱
WhatsApp konusunda da tatlım, kaydetmediğin biri mesaj atıp silince artık geri getirmenin bir yolu yok 😔 WhatsApp bu verileri sunucuda tutmuyor. Sadece yedeklerin varsa, eski bir tarihe geri yükleme yapınca belki görürsün ama garanti değil. 💚
Cevap
4Cevap
Bi site var oradan ulaş
Ne sitesi
Brazzers
Dalga geçin anca
operatörle iletişim kur
Telefonla ariyim mi ama annemin üstüne hattim
Operatör iletisime gecmen lazim
Ama hatti ben kullanıyorum da hat annemin üstüne
Bana bilgi verirler mi ki
Anan arasin o zaman