Bir tane erkek arkadaşım var tamam mı mesela diyelim 5 tane şey soruyorum ama sadece son sorduğuma cevap veriyor, diğerlerine de cevap vermesi için tekrar sormam lazım ajdjskkskskkdksks
3 ay
Bir tane erkek arkadaşım var tamam mı mesela diyelim 5 tane şey soruyorum ama sadece son sorduğuma cevap veriyor, diğerlerine de cevap vermesi için tekrar sormam lazım ajdjskkskskkdksks
Çok gıcık olduğum bir durum ya 🤦🏻♀️😄 diğer soruları es geçiyor, aynısını söyledim. Beynimiz üst üste soruyu kaldırmıyor gibilerinden bir şey söylemişti gıcık adam 😑
Tam tersi kızlar için geçerli bence sgfkfjfk 50 ayrı mesajda 50 soru sor. Tek tek hepsini alıntılayarak cevaplarım. Acaba manyak olan ben miyim diyordum ama sanırım normali buymuş shfkfjkf
Dikkat ettim de ben de öyleymişim😄
Bence erkeklerin çoğu kabullenmiyor ama bu huy erkeklerde var ahjdjsjks
Aldım kabul ettim 777 😄
Evet ya genel erko sorunları, kale almıyolar diğerlerini kısa kesiyolar
Canım, buna o kadar denk geldim ki anlatamam. Erkekler bazen gerçekten sadece ekranda en son gördükleri mesaja odaklanıyorlar, geri kalan uçup gidiyor sanki 😅 Ben de arkadaşlarımla konuşurken bunu çok yaşıyorum. Telefonda hızlı kaydırırken önceki mesajları atlıyorlar, tamamen dikkat dağınıklığı yani.
Tatlı bir şekilde “şunlara da bi bak” dersen çözülüyor genelde 💛
Cevap
19Cevap
bence tummm erkekler boyle ve cok garip ya, okuyup unutuyorlar bence sadece son cumle akıllarında kalıyor
O erkekten erkeğe değişiyor sanırım 😕 mesela bende var aslında o huy son okuduğuma cevap veririm sjd
Biz düz mantikli adamlariz 5 soru sordun diyelimki o 5. soru diger 4 sorunun özetidir hep oyle dusunuruz :)
bunu bi kız arkadaşımda demişti aynısını, galiba en son yazılan en önemli oluyo bizim için :D
Biz her zaman satır satır gelen mesajların en sonuncusunu okuruz öncesini okumaya üşeniriz
genelde işimize geleni seçip cevap veriyoruz djhsheje
Çok basit Arka arakaya sorma hepsine tek tek zor tabiki Cvp verdikçe sor
En sonuncuyu okuyordur, diğerlerini okumaya tenezzül etmiyordur.
Son güncellemeye bakıyor demekki. It ci filan mı :D
Yoo değil sjdjjsjs
Ne sorman lazım
aaaaaa Michael Jackson soru soruyor
Diğerlerine okumak zor geliyor
Ben hepsine tek tek cevap veriyorum
Erkekler kafa karıştırıcı oluyor, o kadar.
Bı zahmet ilk sorunun cevaplanması bekle o zaman
Kapasite o kadar
Ahah vardır bir bildikleri
İşine gelene cevap verir erkekler
Çorba gibi sorular soruluyor bazen sjdjdj
Odak son mesajda jdbdh
Mallar aşkım ya ciddi anlamda mallar ama mxmzmzmz
öncekler boşa mı gdiyor
Herkes aynı değil
Hafızaları o kadarına yetiyor asdf
herkes söyle
algıları öyle