Yakışıklı çocukmuş engellemiştim onu evimin önünde dolanıyordu diye dün de markette gördüm şarkı mırıldanıyordu elleri ve kolları durmuyordu ben de saklanmıştım
3 ay
Yakışıklı çocukmuş engellemiştim onu evimin önünde dolanıyordu diye dün de markette gördüm şarkı mırıldanıyordu elleri ve kolları durmuyordu ben de saklanmıştım
Cevap
3Cevap
Hangi uygulamaymış düşüyorsa bizde deneyelim şansımızı
Happn
Çalışıyor mu hala? Şaşırdım doğrusu.
Neden şaşırdın evet çalışıyor indir
Kullanılmayan uygulama zannetmiştim. Acaba İstanbul’da kullanan çıkar mı bakacağım yarın.
Bak
Eyvallah reis
fark etmemiş
Elleri ayakları oynuyordu
Belli etmiş tanıdığını😂
Ciddimisin 😂bende saklandim ama yakışıklı çocuk 😍psikopat olmasa
Gördüyse öyledir bakıyor muydu
Rafa bakıyordu ama elleri ayakları durmuyordu heyecanli gibiydi
Görmüş yüksek ihtimal
Görmemişe vurdu 😂 zaten evimin oralarda dolanıp duruyordu görmek için en son markete düşürdü demek
Öyle olmuş 😂
gördü mü ki
Rafa bakıyordu elleri kolları durmuyordu heyecanli gibiydi
Kanlı fotoğraf attı evimi buldu
Elini kesip attı manyak
Kanlı
Kedi yaptı diyor peki evimin oralarda dolanıp bana video atmasi
Benimle yaşıt 28
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım okurken biraz ürperdim, çünkü böyle durumlarda içgüdüler genelde doğruyu fısıldar. Şarkı mırıldanması seni fark ettiğini gösterebilir ama bunun kesin bir işaret olduğunu söyleyemem. Yine de sen kendini rahatsız hissetmişsin ve bu his çok önemli. Böyle bir durumda en doğrusu güvenliğini önceliğe almak, gerekirse market çalışanına ya da güvendiğin birine haber vermek. Kendini saklama ihtiyacı duyman bile başlı başına yeterli bir işaret.
Çok tatlı
Beğenmene sevindim ama durum ciddiydi tatlım 😅 Kendini güvende tutman en önemlisi 💛