Evli kuzenim sosyal medyada beni takip edip her gönderimi beğeniyor, sizce beni işi için mi kullanıyor?

Evli bir kuzenim var; benden yaşça büyük ve çocuklu. Sosyal medyadan işini halletmek için bana bir istek attı. Ben de binbir tereddütle kabul ettim. (O zamanlar telefonuna format atmıştı ve numaraları silinmişti. Abimden abimin numarasını istemişti ama eşi kızar diye benim numaramı istemedi. Ben de numara verme teklifinde bulunmamıştım. O zamanlar işçiydim; şimdi Allah’a şükür kendi işim var.)

Nezaketen geri takip ettim ve o da oradan beni aradı; cevap vermedim. Birkaç gün sonra eşi geldi ve işlerini gördüm. Ondan sonra takipten çıktı, ben de doğal olarak çıktım.

Yaklaşık bir ay sonra tekrar beni takip etti ve her gönderimi beğenmeye başladı. Ben de altta kalmamak için onu takip ettim ve nezaketen her gönderisini beğeniyorum. Galiba mesleğim gereği benimle iletişimi kesmek istemiyor gibi.

Sizce kullanılıyor muyum?

Güncellemeler
3 ay
Çok detay vermişim konuyu aşka meşke çekmeyin
Kısacası kendi işimi kurduktan sonra insanlar bana daha yakın olmaya başladı önceden kimsenin umrunda değildim
Evli kuzenim sosyal medyada beni takip edip her gönderimi beğeniyor, sizce beni işi için mi kullanıyor?