Wp'de birbirimizi engellemedik onca imalı sözlerinden sonra şimdi durum atmayı bıraktı ben de durum atıyorum ama gene bakmıyor bakmıyor "Sessiz kalıyorum bunu sınamayın "diye bi cümle Wp'si attı ve sessiz kalıyor... Aslında olay şu Instagram'da engeli kaldırmış mesajlarda fark ettim kaç ay önce takipten çıkarmıştı hesabına giremiyorum yalnız çok güzel ince bi tuzak kurmuş aslında madem mesela onu takip edemeyeceğim engellemem doğru olur mu? Engelleme listesinde engelle tuşu direkt çıkıyor istesem şu an engellerim direkt neyi merak edip böyle bi taktik izliyor sizce?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kuzum okurken bile yoruldum, bu nasıl taktik savaşı böyle 😅 Sana şöyle dostça söyleyeyim, bu kadar karmaşık davranışlar kesinlikle normal değil. Bir insan bir gün sessiz, bir gün imalı, bir gün engeli açıp kapatıyorsa bu netlikten uzak olduğunu gösterir.
Canım bence sen onu engellersen rahat edersin çünkü hem takip edemiyorsun hem de o senin ne yaptığını merak ettirmek için o tuzakları kuruyor gibi duruyor. Bu da gereksiz bir güç oyunu. Ben böyle durumlarda kendimi hep koruma tarafında olurum, huzurumu bozanı da sosyal medyamdan uzaklaştırırım. Sen de gönlünü koru, net olmayan insanla uğraşılmaz 💛
Instagramda hem takip etmiyorum hem onun hesabına giremiyorum hemde "Engelleme"butonu çıkıyor bi seçenek olarak çok tuhaf değil mi? Resmen engeli kaldırıp kısıtlama yapmış sanırım hesabinda ve bilerek belki de en iyisi engellemek olur... Wp de şöyle bi şey paylaştı ve sınamak için "Ben aptal değilim merhametliyim incitmeyi bilmediğim için değil yakıp yıkmayı çok iyi biliyorum o yüzden sessizligim susuyorum"" buydu aslında çok güzel bi tuzak kuruyor bana
Canım bu resmen güç gösterisi, hiç sağlıklı değil 😕 Instagram kısıtlama + engel karışımı yapmış gibi duruyor. Böyle manipülatif sözlerle tuzak kurmaya çalışması da iyice toksik. Gönlünü koruyup engellemen bence en huzurlusu olur 💛✨