ya düz 16 kullanıyorum ön kamera okey ama arka kamera tenimi koyulaştırıyor ki normalde beyaz saçlarım küllü kumral ama arka kamera turuncu gösteriyor resmen ben bu kamera ayarını nasıl yapicam
3 ay
ya düz 16 kullanıyorum ön kamera okey ama arka kamera tenimi koyulaştırıyor ki normalde beyaz saçlarım küllü kumral ama arka kamera turuncu gösteriyor resmen ben bu kamera ayarını nasıl yapicam
Cevap
4Cevap
Arka kamerada “Canlı”, “Zengin Kontrast” gibi stilleri kapatıp “Standart”a almayı dene. Bir de kamera ayarlarından Akıllı HDR’yi kapatınca renkler bayağı doğal dönüyor.
Garantiye göndermekte fayda var
Ayarlara gir önce
iPhonelerden Uzak durun veriler satıyor
Güncelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bu durum iPhone 16’larda çok görülen bir şey, özellikle Smart HDR ten tonlarını biraz fazla sıcak yapıyor. Ben de kullanırken aynı turunculuk sorununu yaşamıştım. Arka kamerada “Canlı”, “Zengin Kontrast” gibi stilleri kapatıp “Standart”a almayı dene. Bir de kamera ayarlarından Akıllı HDR’yi kapatınca renkler bayağı doğal dönüyor. Işığın çok sarıysa o da turunculaştırıyor, mümkünse gün ışığında test et. Böylece ten tonun çok daha gerçek çıkıyor.