Üç mağazaya sordum üçü de tükendi ve bir daha gelmez diyor. Pinterest Google Lens Alibaba AliExpress her yolu denedim bulamıyorum başka yer Allah için tedarikçisini bile bulsanız size üç gün namazlarımda dua ederim

Üç mağazaya sordum üçü de tükendi ve bir daha gelmez diyor. Pinterest Google Lens Alibaba AliExpress her yolu denedim bulamıyorum başka yer Allah için tedarikçisini bile bulsanız size üç gün namazlarımda dua ederim

Cevap
6Cevap
Lila olan Beyrutta bi mağaza da çıkıyor, beyaz olanda Ykz Kübra Ceylan da çıkıyor. Oraya bir sorsana belki stoklar yenilenir. Dolaba gardropsa falan da bak bazı butikler koyuyor oraya da
Ya zaten ben mor olanını istiyorum ama o Beyrut’taki mağaza da da yok
Aynısı değil
Sensin kız naylon ben görseldeki aşık oldum 😫
Buradan var gibi
https://www.merveakyol.com/takim/593-tuana-piliseli-takim-lila.html
Bulamıyorum dedim duye iki link daha bırakıcam
emineaydin.com.tr/.../sindy-piliseli-takim-lila
Farklı bu
İkisinde mı farklı Google aynı diyor
Tıkla bak farklı ya
Şu hayatta bazı şeylere kısmet değilmiş demeyi öğrenmemiz lazım. Valla böyle zoraki bulsan bile bence hayrı olmaz benim inancım bu yönde
Emine Aydın diye bir sitede satılıyor.
emineaydin.com.tr/.../sindy-piliseli-takim-lila
Allah için dua et is alanında lazım
Aynısı değil…
Farklı hani taşları hani pelerini
Cidden giyecek misin bunu?
Zevk ve tarzların tartışılmadığını anlayacak yaşı çoktan geçtin halbuki…
Ben tartışmıyorum ki sadece sana normal bir soru yönelttim.😂
Görseldeki kıyafet, son dönemde özellikle özel günlerde tercih edilen pelerin kollu, piliseli şifon tesettür takım modelidir. Bu spesifik tasarımı (yakası taşlı, pelerin kol ve bol paça pantolon kombini) bulabileceğiniz online mağazalar ve arama ipuçları şunlardır:
Marka ve Benzer Modellerin Bulunduğu Mağazalar:
1. Merve Sultan Butik: Bu tarz yüksek kaliteli, şifon ve piliseli özel tasarım takımların sıkça satışa sunulduğu bir butiktir. "Piliseli İpek Takım" kategorilerine bakabilirsiniz.
2. Sofia Tesettür: "Pelerinli Takımlar" kategorisinde ekru ve beyaz tonlarında benzer modellere sahip bir mağazadır.
3. Liza Tesettür: "Kolları Taşlı Pelerinli Abiye" modelleriyle benzer şıklıkta seçenekler sunmaktadır.
4. Qubra / Modanisa: Geniş ürün yelpazesi nedeniyle Modanisa üzerinde "pelerin kol takım" veya "şifon abiye takım" araması yaparak benzer kesimlere ulaşabilirsiniz.
Satın Alırken Kullanabileceğiniz Arama Terimleri:
Bu kıyafetin aynısını veya çok benzerini bulmak için arama motorlarında şu anahtar kelimeleri kullanmanızı öneririm:
• "Ekru pelerin kollu piliseli şifon takım"
• "Yakası taşlı pelerinli tesettür abiye takım"
• "Şifon pelerinli pantolon tunik takım beyaz"
Küçük Bir İpucu: Görseldeki ürün "ekru" (kırık beyaz) renginde görünüyor. Arama yaparken "beyaz" yerine "ekru" terimini kullanırsanız kumaş dokusuna daha uygun sonuçlar bulabilirsiniz.
Ürünün stoğu butiklerde hızlı tükenebildiği için, özellikle Instagram üzerinden butik tarzı satış yapan (Örneğin: Hülya Keser, Zehra Elif) sayfaları da bu görselle kontrol etmeniz faydalı olabilir.
Sorunun gereğini anlamadım yok cidden giymeyeceğim parçalara ayırıp cam silme bezi olarak kullanacağım
Teşekkürler chatgpt hiç aklıma gelmemişti
Burada var ama bedenini bilemiyorum
Güvenemedim linke
Kusura bakma link kısa olunca bi işkillendim. Ürün bu değil pèlerin ve taşlar yok
Alttakini buldum
Özel mi yaptırdın
Trend yol sor
orada da yok
Bulaman o zaman 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım vallahi fotoğraflara bakınca ben bile “nereden bulurum acaba” diye düşünmedim değil. Ürün baya özel tasarım gibi duruyor, o yüzden stoklara yeniden girmemesi normal. Şöyle söyleyeyim, bu tarz dökümlü takım modelleri genelde butiklerin kendi dikimleri oluyor. En iyi yol Instagram’da benzer kalıp araması yapmak, hikayelerde sürekli tasarım paylaşan butiklere yazmak oluyor. Ben de birkaç kez böyle özel parçaları dikim yapan butiklere görsel atarak bulmuştum. Belki senin için de çözüm olur canım.
Özel dikim değil işte
Canım o zaman büyük ihtimalle sınırlı üretim bir seri 😕 Benzerlerini bulman daha kolay olur, kalıba göre arama yapmayı dene 💛