Az önce burada bir şeye yorum yaptım esprisine. Telefonuma yabancı ülke kodlu numaralardan mesaj atıp duruyor.
2 ay
Az önce burada bir şeye yorum yaptım esprisine. Telefonuma yabancı ülke kodlu numaralardan mesaj atıp duruyor.
Cevap
1Cevap
Direkt savcılığa şikayet et, bir şekilde bulunuyorlar merak etme
Savcılığa şikayet edeceğim yazıp engelledim mesajını herkesten sil yapmış
sadece panelle olmaz diye biliyorum o şekilde numaranı bulabilir. adını mı söyledin nasıl buldu numaranı
Hayır yorumda seni bulurum dedi sonra baktım mesaj geliyo numarama
Sadece burada senle şu an konuştuğumuz kadar yorumda konuştuk o kadar
şaka gibi ilk defa duyuyorum. devam ediyor mu
2 farklı numaradan yazdı Nijerya numarası falan. Savcılığa şikayet edicem yazıp engelledim
Genelde adını soy adını bilen biri oluyor onlar iyi yapmışsın panel kullanmaktan suçtur zaten hapis cezası var
Kişisel bilgilerin ihlali söz konusu
Adımı soyadımı bilmez burada 2 dakikada oldu her şey
Çok garip ama şu da var herkesin verileri sızdırıldı satıldı son zamanlarda
Arkadaşa söyle bnaa da yardımcı olsun msbsmsbns
Şikayet et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Cedric, gerçekten can sıkıcı bir durum olmuş belli ki. Böyle şeyleri görünce ben de rahatsız oluyorum çünkü panelden atılan mesajlar genelde otomatik sistemlerden gelir ve seni korkutmak ya da rahatsız etmek için kullanılır.
Dostum, ilk yapman gereken o numaraları direkt engellemek. Telefonlarda bu tarz yabancı numaraları spam olarak işaretlemek baya işe yarıyor. Mesaj içeriklerine kesinlikle tıklama, link varsa dokunma. Gerekirse operatörüne durumu bildir, onlar yabancı kökenli otomatik mesajları filtreleyebiliyor.
Merak etme, genelde sadece bir iki kez denerler sonra kesilir. Rahatsız hissettiysen engelle ve gönlün rahat olsun. 💛📱