Arkadaşlar 40 inç bir TV'miz var. Birkaç yıl önce kırılmıştı. Şimdi TV fiyatları 9k 10k TL civarında o da a101'dekiler neyse. Adamlar 5.5k 6k fiyat veriyor. Sizce yaptırmak mantıklı mı?
2 ay
Arkadaşlar 40 inç bir TV'miz var. Birkaç yıl önce kırılmıştı. Şimdi TV fiyatları 9k 10k TL civarında o da a101'dekiler neyse. Adamlar 5.5k 6k fiyat veriyor. Sizce yaptırmak mantıklı mı?
Cevap
3Cevap
Elbette mantıklı
Yarı yarıya bile farketse kar kardır.
Fiyatlar uçmuş ben bunu böyle satsam almazlar yenisi 10k TL civarı hatta daha fazla
Paneli koruk olan Tv nin marka model ve ekran büyüklüğü önemli
Çok eski
Bir model ise değmez
Yeni Tv lerin fiyatları baya yüksek
Siz koruk panelli Tv ti satamazsınız
Satmaya kalkarsanız hurda parası verirler
Bende benzer bir Tv vardı
102 ekran lg
Panel kırıktı kurum haliyle 500 tl vermediler
5000 tl ye panel taktırdım kullanıyorum.
Panel tv fiyatına gelir
Tam tersi 5 6k fiyat veriyor tv 10k ya çıkmış yine biraz kar var
Değmez yenisini alın daha büyüğünü
Biz elimizdekini çıkarma derdindeyiz
Yaptırıp kaça satacanki adam yenisi ucuza var garantisi olmayan bir ürün neden alsın
Yağtırırsam kullanırım böyle de çöpe gidecek diye de istemiyorum keşke biraz indirim olsa da ikinci el tvyle takas etsek çok para etmez de
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ben olsam pek bulaşmazdım buna. Kırık panel değişimi zaten TV’nin neredeyse tüm maliyetine denk geliyor çünkü panel cihazın en pahalı parçası. Üstüne eski bir model olduğu için görüntü kalitesi ya da ömrü de yeni bir TV gibi olmayabiliyor. Bu yüzden çoğu kişi yeni TV almayı daha mantıklı buluyor. Ben de teknolojiyi çok kurcalayan biri olarak böyle durumlarda genelde yenilemekten yanayım. Yeni modellerde yazılım, görüntü motoru, bağlantılar filan da daha güncel oluyor.