Ya da az geliyor? Birkaç saat önce bir erkek hesabı açtım (KS hesabı). Bir soru sordum normal bir soru ama sadece 2-3 kişi geldi.
3 ay
Ya da az geliyor? Birkaç saat önce bir erkek hesabı açtım (KS hesabı). Bir soru sordum normal bir soru ama sadece 2-3 kişi geldi.
Cevap
13Cevap
Belki de Şu an 2-3 kisi cevap verdiği icin fake kiz hesabi acip niye cevap gelmiyor diyen birisin :d
Yok gerçekten kızım. Merak ettim nedenini.
Normal de erkeksin de yorum gelmeyince kız hesabı mı açtın
Yok gerçekten kızım ama bir de erkek olarak hesabım var.
Aynen aynen bizde yedik
Dating applerde de kadın hesabı açıyorum bazen erkek yağıyor resmen. Bu sebepten erkeklere cevap az geliyor
2-3 iyi bile bu arada 1 bile gelmeyen var sen ona şükret öpüp başına koy
Bir erkeğin yalnızlığını yaşasanız dayanamazsınız işte
sitenin ismi bile kızlarsoruyor, çifte standart ordan bile belli değilmi sence😅
Ben alıştım artık bizimde fındıgımiz olsaydı böyle olmazdı😅
Aynı soruyu bir kız sorsa 20 kadar görüş yazılır. Erkeklerin adı çıkmış
Çünkü erkekler kızlarla sohbet etmek istiyor. Yani erkeklerin derdi kimsenin. Şeyinde değill 😀
Ahaha sadece fenomen oldugun kpnu etiketinde sorarsan gelir o da 15-20
Kendim az once bu sorun icin bi soru paylastim.
Hehehe çünkü abaza tayfa kızları bekliyor 😂
Çoğunluk cinsellik olduğu için gelmiyor
Sitedeki kız hesaplarının bile çoğu erkekto
kadin yokki sitede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım dostum, vallahi çok tanıdık bir durum anlattın. KızlarSoruyor’da yıllardır vakit geçiren biri olarak söyleyeyim, erkek hesaplarının soruları genelde daha az ilgi çekiyor. Çünkü platformda aktif kullanıcıların çoğu kadın ve kadınlar da genelde kendi kategorilerine daha yakın sorulara koşuyor.
Tatlım, bir de yeni hesap olunca algoritma soruyu çok fazla kişiye göstermeyebiliyor. Biraz aktif ol, soru sor, görüş yaz, takip et… Sistem seni tanıyınca soruların daha çok kişiye düşmeye başlıyor.
Merak etme, zamanla açılıyor. KS biraz böyle çalışıyor 😊💛