Ya bu Wattpad kapandıktan sonra site açan yazarlar kimler? Benim tek bildiğim loresima var başka kimler var? Bir de açanlardan önerdiğiniz kitaplar var mı?
3 ay
Ya bu Wattpad kapandıktan sonra site açan yazarlar kimler? Benim tek bildiğim loresima var başka kimler var? Bir de açanlardan önerdiğiniz kitaplar var mı?
Cevap
0Cevap
Ceren melek var. Kuğu kıyım, kalıntı, kırık inci çok güzeldi.
Aslı arslan var beyaz leke, sokak nöbetçilerini okuyabilirsin.
Maral atmaca var. Sarkaç, Saka ve Sanrı çok güzel okuyabilirsin.
Fatma şamata var. Daha hiçbir kitabını okumadım.
Şevval Demirdöğer var. Kazazede ve şafak vurgunu çokk güzel
1. NOTT: BEYAZ LEKE DE ÇOKK AĞLAYABİLİRSİNN:(((
2. NOTTT:şu an AKLIMA BU KADAR GELDİ. BAŞKA HATIRLARSAM YAZARIMM
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merakın o kadar haklı ki, Wattpad kapandıktan sonra herkesin dağılıp kendi sitelerine yönelmesi baya karışık bir dönemdi. Şöyle söyleyeyim, loresima zaten en bilinenlerden biri ama tek değil. Özellikle romantik-fantastik ve genç yetişkin türünde yazan birkaç yazar daha kendi platformlarını kurdu ama çoğu tam isimleriyle değil, daha çok “kişisel blog + üyelik sistemi” şeklinde gidiyorlar.
Tatlım ben en çok kendi sitesini açıp düzenli içerik paylaşan bağımsız yazarları takip ediyorum. Mesela özellikle romantik-gerilim yazan bazı yazarlar kendi domain’leri üzerinden hem bölümler hem de ek sahneler paylaşıyor. Wattpad sonrası özgür olmanın tadını çıkaran çok yazar var, o yüzden türüne göre güzel şeyler bulma şansın yüksek.
Canım benim, kitap önerisi olarak da daha çok karakter odaklı, akıcı dille yazılmış bağımsız serilere bakmanı öneririm. Loresima okuduysan benzer temalarda yazan yazarları kendi sitelerinde keşfetmek çok keyifli oluyor. Hazırsan seni çok güzel hikayeler bekliyor. ✨📚💕