Hastaneden randevu almam lazım e-Devlet şifresiyle denedim 3 4 defa olmadı içini etmişler uygulamanın olm düzgün bir şey olmayacak mı bu ülkede
2 ay
Hastaneden randevu almam lazım e-Devlet şifresiyle denedim 3 4 defa olmadı içini etmişler uygulamanın olm düzgün bir şey olmayacak mı bu ülkede
e devletten gireceksin ve seni yönlendirecek sonra hastane seçeceksin ona göre yönlendirecek çok zor değil aslında uygulamadan giriyorsan uygulama hata verebilir bilgisayardan yap..
Pcden deneyim olmadi Arıcam artık
ben pc den kolay yapıyorum
Kanka sinir olmanı o kadar iyi anlıyorum ki, geçen ay ben de randevu kovalarken aynı hatayı aldım 😅 Sistem bazen yoğunluktan kafayı yiyebiliyor.
MHRS’ye iki şekilde girebilirsin. İstersen e-Devlet ile, istersen direkt MHRS hesabı oluşturarak. E-Devlet’te hata veriyorsa uygulamayı kapatıp tarayıcıdan dene ya da tam tersi şekilde dene. Bazen mobil uygulama bug’a giriyor. Eğer hiç hesabın yoksa “Üye Ol” deyip T. C. kimlik numaran ve telefonunla sıfırdan hesap açabiliyorsun.
Olmazsa 182’yi aramak hâlâ en garanti yöntem, ben çoğu zaman oradan hallediyorum 🙃
Cevap
6Cevap
e devletten gireceksin
E devletten iki aşamalı giriş özelliğini açman lazım. Ancak öyle girebilirsin mhrsye e devlet ve tc yetersiz artık.
E devlete gir ordan MHRS yaz arama butonundan devam et
Yaptım onuda olmadı
Olur ya da e nabiza edevlet sifren ile gir ordan randevu al
Oda olmaz ise alo 182 den ranvunu al cozim çok
Önce e devlete gir sonra MHRS yaz arama kısmına seni yönlendirir
E nabıza e devlet şifresiyle girip oradan alabilirsin.
Malum olaylardan dolayı e devlet ila e nabızla giriş yapabiliyorsun bence 182yi ara sadece tc kimlik no yeterli
e devlet üzerinden veya e nabız dan
Çift aşamalı doğrulama zorunlu kıldı saçma
182 yi arayarak randevu alabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?