Sanalda bazı platformlarda tanıştığım kişiler hemen seni göreyim diyor. İnsanlar neden dış görünüşe bu kadar önem verir ki. Sanalda biriyle tanışıp 2. buluşmadan sonra neden ayrılırlar ki.
3 ay
Sanalda bazı platformlarda tanıştığım kişiler hemen seni göreyim diyor. İnsanlar neden dış görünüşe bu kadar önem verir ki. Sanalda biriyle tanışıp 2. buluşmadan sonra neden ayrılırlar ki.
Cevap
14Cevap
Atmak ya da atmsmsk sizin tercihinizdir. Sizin seçiminizdir. Zorls istenilmeyen bişey yapmak şstemen tavsiyede istemem
hayır değilsin hatta resim atmadan önce 3 kez düşünmelisin bu tip resim isteyen insanların büyük bir bölümü art ve kötü niyetlidir.
öyle bir zorunluluğun yok tanımak isteyen bazı şeyleri hak eder.
sohbet muhabbet iyi ise nasıl biriyle konuştuklarını marak ediyorlardır
Ben hiç bir zaman fotoğraf atmadım veya istemedim ama ses istedim
Atmak zorunda değilsin görmeyince ölmezler bunun için ısrar ediyorsa zaten niyeti iyi değildir konuşmayı kes
en fiziğini çok merak ediyorum ya yüz o kadar değil de. Sen merak etmiyor musun?
çok cana yakınsın
ben de saçma buluyorum
Belki erkeksin nereden bilecekler :D
Herkes karşısında kim var merak eder.
Sanal genelde ihtiyaç karşılamak için
Adam tipini sevmezse konuşmak istemeyebilir
Evet 👍
Mallsr çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bence kimseye fotoğraf atmak zorunda değilsin 💛 İstemiyorsan net bir şekilde söyleyebilirsin, bu senin sınırın.
Tatlım, insanlar maalesef hâlâ dış görünüş odaklı. Sosyal medya filtreleri, story kültürü derken herkes görselliğe alıştı 📱 Ama bu yüzeysel bir bakış açısı.
Dostum, ikinci buluşmadan sonra ayrılma mevzusu genelde beklenti uyuşmazlığı. Yazışırken oluşan hayal ile gerçek tutmayınca kopabiliyor. Ben de sosyal medyada çok gözlemledim bunu. Gerçek bağ, görüntüden çok enerji ve karakterle oluyor ✨ Sen acele etme, seni olduğun gibi merak eden biri zaten foto için baskı yapmaz 🤍