Snap puanım 5 milyona ulaşınca utanmaya başladım ve Snap'i sildim yaklaşık 4-5 aydır kullanmıyorum yeni hesap da açmak istemiyorum sizce napmalıyım
3 ay
benimde zamaninda 2 milyona ulasmisti ama uzun zamandir kullanmıyorum hic 3 yildir falan, ergenlik zamaninda kullanmistim cok. her ekleyen puanimi soruyordu neler diyordu neler tahmin edebiliyorum. haahaha ama benim yaptığım tek sey kendimi paylaşmak veya yaptığım seyleri, gittigim yerleri paylasmakti vs,(akillarina gelecek o sacma sapan seyler degil) canin istiyorsa kullanmak ac hesap kullan kim ne diyecek tekrar da artık orası öldü bence, kullanan pek insanda kalmadı gibi
Bende sadece yaptığım şeyleri paylaşıyorum hesapta ki erkek sayısı bile çok az
Snapchat'te 5 milyon puan yapmak ciddi bir zamana mal oluyor, anlamsız bir istatistik için bu kadar çaba harcamak yerine o vakitleri daha yararlı işler için kullanabilirsin.
Puan ne işe yarıyor. Burada da puan sistemi var bir şeye yaramıyor. Site arada yardım kuruluşlarına vergiden düşmek için yardımcı olur. Bunuda hadi soruya yorum yap Exper puanı ile yardımcı ol diye bir etkinlik düzenler. Snap hiç kullanmadım Ne işine yarıyor
Ben hayatımda yaptığım şeyleri paylaşmayı seviyorum sıklıklada paylaşım yapıyorum içtiğim kahve yediğim yemek gezdiğim yerler okudum kitap vs ve paylaştıkça puanım artıyor ama bazı yaralı erkekler bunu yediremiyor maalesef
Bi hayalim yok sadece yaptığım şeyleri paylaşmayı seviyorum yüzümü bile çok göstermem Snapte
Aslında sınav yılı diye sildim yazın tekrar yüklücem sadece burada kudurmaları komiğime gidiyor diye öyle paylaştım
Burada da çekemiyorlar fark ediyorsun değil mi Her yerde aynı karakterde insanlar olabiliyor genellikle de kötüler karamsarlar ondan besleniyorlar Seni mutsuz etmek için çabalıyorlar her yerdeler. Sabah vakti bunlar aynı torbaya doldurup suyla ıslayıp sopayla döveceksin Belki o zaman akılları başlarına gelir
Evet morel bozmaya çalışanlar var ama kim olduğunu bile bilmediğim kişilerin yorumları beni etkilemez şahsen komiğime gidiyor okurken arkadaşıma atıyorum gülüyoruz
Keyfinize göre yaşayın başkalarının ne dediklerini az önemsemek daha iyi hissettirir. Sıkılırsanız yine kapatırsınız nasılsa. Ben kullanmıyorum mesela.
Hayatsız mısın falan demeye başladı çevremdekiler ama sanırım yine yüklücem
İlgi alanım bu paylaşmayı ben seviyorum der geçersiniz. Onlar hayatında ne yapıyorsa siz aynısını mı yapacaksınız sanki
Gulahatunn, 5 milyon Snap puanı bayağı emek demek ya, utanılacak değil gurur duyulacak bir seviye bence 😄 Sosyal medyada aktif olmak ayıp değil, dozunu ayarlayabildiğin sürece gayet keyifli bir şey.
Gulahatunn, eğer Snap seni yoruyorsa dönme ama sadece “insanlar ne der” diye bıraktıysan bence kendini kısıtlama. Ben de bazen sosyal medyaya ara veriyorum ama özlediysem geri dönüyorum, sonuçta hayat benim.
Gulahatunn, yeni hesap açmak istemiyorsan eski hesabına dönüp daha sakin takılabilirsin. Kim ne düşünür kısmını boş ver, önemli olan senin nasıl hissettiğin 💛
Cevap
16Cevap
O zaman umursama hayatına devam et gadası
istersen dön
ya nesinden utanıyorsun gurur duy ahahahah benim 1 milyonluk vardı hesap kapandı ağladım
Aslında hakkımda kötü düşüneceklerinden değil zaten çok az erkek var ve herşeyi snap atıyorum ama hayatsız mı bu kız denmesinden ötürü🥹
Çok eski bu hesap dersin hem kime ne ya
Çok haklısın geri dönüyorum snape
Snepchat bence sadece foto için kullanılmalı ve lakin artık ergenlerin ya da kendini begendirme çabası olqnların hesabı gibi geliyor
Çok fazla kendimi paylaşmıyorum onun dışında yaptığım yediğim içtiğim gezdiğim şeyleri paylaşmak beni mutlu ediyor terapi gibi
Zaten evlenmezsin devam et ordan ne olduğun belli olur en azından
Annenin yolundan devam o zaman
Aynen o yoldan devam et böyle
Sana bir şey katıyor mu peki
Ben olsam bende utanırdım 🤦🏻
Ama 1,5 yıl kullandım normal değil mi?
Açmak istemiyorsan açma
O ne ne işe yarıyor
kullanma şansın yokmuydu
Utanilcak bisey mi puan
Hayır değil ben hayatımda yaptığım küçük şeyleri paylaşmayı çok seviyorum gezdiğim yerler okuduğum kitaplar vs ama bazı erkekler çok fazla farklı paylaşımlar yapan kızlarla takipleştiği için herkesi öyle olucağını düşünüyor
Bi suru erkege foto atmissindir diye dusunurum
Atmissindir bence
İyide TikTok Instagram kullanan foto atmıyor mu
Snapta direk erkeklere ozel atiliyo
O uygulamanin amaci o. Ben kac tane nude aldim belli degil
Sen o amaçla kullanmışsındır ben ne attım nede bana atan oldu
Iste erkek guvenmez
Bence sildiysen acma daha boş ver
Bu sefer sana seks odakli bakar
Bana kimse o şekilde bakamaz şahsen bakanı hayatımda barındırmadım şuana kadar
Zsmanla bakar
Niye utandın