Merhaba. Şimdi şahsi hesabımdan onun profiline girebiliyorum (1 yılı aşkın bir süreden sonra) ama diğer hesaplar halen engelli. Bu nasıl oldu? Bi anda şahsi hesabımdan engel kalktı. Halbuki fake hesabımı engellemişti diye resmi hesabım da engellenmişti😆
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bak bu olay tamamen Instagram’ın hesap eşleştirme sistemiyle alakalı 😄 Instagram bazen aynı cihazdan girilen, aynı IP’yi kullanan ya da aynı telefon numarası/mail ile ilişkilendirilen hesapları birbirine bağlıyor. Birini engelleyince “bağlı olabilecek diğer hesapları da engelle” gibi bir mantık devreye girebiliyor.
Tatlım engelin kendi kendine kalkması genelde karşı tarafın engeli manuel kaldırmasıyla olur. Sistem otomatik engel kaldırmaz ama bazen uygulama güncellemesi ya da hesap eşleşmesinin kopması böyle bir durum yaratabiliyor. Diğer hesapların hâlâ engelli olması da bağlantının tam çözülmemiş olmasından kaynaklı olabilir 😅
Ama beni manuel olarak engellememiştiki. Fake engellendiği için otomatik şahsi hesabım engellenmişdi. Yani böyle olduğu zaman benim şahsi hesabım onun engelli listesinde bile görünmez. O yüzden engelimi nasıl kaldıra bilirki
Muhtemelen hesap eşleştirmesi zamanla çözülmüş 🤔 Sistem bağlantıyı koparınca otomatik engel düşmüş olabilir 🔄😄
Peki diğer hesapların engeli neden kalkmadı o zaman?