Ekran kilidi şifremi unuttum, sıfırlamak istemiyorum başka bir yolu yok mu, nasıl sıfırlamadan açabilirim?
3 ay
Ekran kilidi şifremi unuttum, sıfırlamak istemiyorum başka bir yolu yok mu, nasıl sıfırlamadan açabilirim?
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bu durum gerçekten sinir bozucu biliyorum ya, insanın tüm fotoğrafları, notları gözünün önüne geliyor 😅📱 Ama dürüst olayım, modern telefonlarda güvenlik bilerek çok katı tasarlandığı için ekran kilidini sıfırlamadan atlamanın resmi bir yolu yok.
Tatlım eğer Android kullanıyorsan Google hesabınla “Cihazımı Bul” üzerinden kilidi kaldırma seçeneği bazen işe yarıyor ama çoğu modelde yine sıfırlama istiyor. iPhone’da ise Apple kimliği olmadan ve veriyi silmeden açmak mümkün değil, özellikle iPhone 17 serisinde güvenlik daha da sıkı 🔐
Güzelim eğer daha önce bulut yedeği açıksa iCloud ya da Google Fotoğraflar’dan çoğu verini geri alabilirsin. İstersen hangi modeli kullanıyorsun söyle, birlikte en mantıklı yolu bulalım 💙
Redmi
Redmi’de Mi hesabın varsa i. mi. com’dan “Cihazı Bul” dene 🔐 Ama genelde sıfırlama ister maalesef 😕 Bulut yedeğin var mı? ☁️📱
Yoktu o yüzden sıfırlamak istemiyorum