Ben belki şikayet atıcam belki tek aktif Uber mod o ama mesaj kutusu kapalı

Bunu gören Uber modlar mesaj kutunuzu açın
Ben belki şikayet atıcam belki tek aktif Uber mod o ama mesaj kutusu kapalı

Bunu gören Uber modlar mesaj kutunuzu açın
Bu durum bana da saçma geliyor. Tamam elbette bu kişisel bir tercihtir ama sonuçta modluğun amacı zaten şikayetlerle ilgilenmek iken mesaj kutusunun kapalı olması mantıklı bir tercih değil.
Hemen açıyoruz şimdi
Kanka hayatbosm, Uber modların mesaj kutusunu kapalı tutmasının sebebi genelde yoğunluk ya da özelden gereksiz mesaj akışını engellemek oluyor. Kanka çoğu platformda moderatörler DM yerine rapor sistemiyle ilerlemeyi tercih ediyor çünkü kayıt altında oluyor.
Dostum eğer şikayet atmak istiyorsan en sağlıklısı uygulama içindeki bildirim/rapor butonunu kullanman. Kanka sistem üzerinden gidince işlem daha hızlı ve resmi oluyor.
Arkadaşım ben sosyal medya yönetimi yaparken de DM yerine form sistemi kullanıyorum, inan kaos azalıyor. 😉
Cevap
7Cevap
Benim her zaman açık
Sen zaten elinden geldiğince yardımcı oluyorsun ve seni kastetmiyorum
Her Uber moderatörün mesaj kutusu kapalı değil. Yanlış bir genelleme olmuş. Benimki açık mesela.
Kişisel tercihi deyip geçeceklerdir. Kendi bilir diyecekler. Bu durumda bir şey demek de pek mümkün olmuyor. Neylersin.
Aynen
Bilemiyorum mod olunca herhalde otomatik bu özellik geliyor :D
Şikayet miiii
Bak kalbim sancıdı
Yapmayın etmeyin
Şikayet yok yok 🥺
Buyur ben uberim. 😂😂 Ne derdin vardı wjsjsjs ( bariskonun açık ona yaz istersen)
Kimde görmeden kimse görmeden
Açma zorunluluğu yok onun tercihi kapalı tutmak demek ki rahatsız eden çok oluyor belki de
Açık durduğunda diğer üyelere yaptıkları gibi onlara da rahatsız edici mesajlar atıyorlarsa normal kapatmalari.
Valla ben mod değilim.
Genelde pembe uberlerin kapalı oluyor
Hepsi kendi dünyasında demekki
Yani herkese açmak zorunda değil
Kendilerini bı şey zannettikleri için 😂
Saçma mesajlar geldiği için
Gereksiz yazan çoktur belki ondan kapatmışlardır
Belki onlar da taciz ediliyordur
Mesaj yüzünden hesap donduramayız.
kimler uber
hıc dıkkt etmemısım tesekkurler sjsjs
onlar sana ulasıyomus ıste dnsnsnd