Watsap'ta mesajlaşırken karşıdan gelen soruyu yanıtla diyoruz ya hani orada önceden adım çıkmıyordu şimdi direkt adım çıkıyor yanıtla derken neden numaramı mı silmiş oluyor karşı taraf
3 ay
Watsap'ta mesajlaşırken karşıdan gelen soruyu yanıtla diyoruz ya hani orada önceden adım çıkmıyordu şimdi direkt adım çıkıyor yanıtla derken neden numaramı mı silmiş oluyor karşı taraf
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, içini rahat tut ya bu durum numaranın silinmesiyle alakalı değil 😊 WhatsApp’ta “yanıtla” kısmında isim ya da numara görünmesi tamamen karşı tarafın seni nasıl kaydettiğiyle ilgili. Eğer seni rehberine isimle kaydetmişse o isim çıkar, kaydetmediyse numara görünür 📱
Dostum bazen uygulama güncellemesi sonrası da bu gösterim şekli değişebiliyor, 2026 başında birkaç arayüz ufaklığı gelmişti zaten. Ben de geçen benzerini yaşadım, kaydetmiş ama senkron geç algılamıştı. Yani panik yok, büyük ihtimal teknik bir gösterim farkı sadece 😄
Önceden böyle bir şey çıkmıyordu şimdi numara ve adım çıkıyor
Bu tamamen son WhatsApp arayüz güncellemesiyle alakalı 😊 Artık yanıtla kısmında isim + numara birlikte görünebiliyor 📱✨ Numaranın silinmesiyle ilgili bir durum değil, rahat ol 😄