Hepsiburada'dan eskiyi ver yeniyi al ile iPhone yenilemek sizce mantıklı mı çok araştırdım en mantıklısı bu geldi?
3 ay
Evet ben yaptım cok da güzel oldı
peki ek ödeme diye bir şey var inana atılan dişinda atılıyor o doğru mu
Yoo ek ödeme yok. şu an teli kullanıyorım 17 pro
eskiyi getir yeniyi al yapmadın mı
Yaptım
ere
Ere?
düzgün anlatsana kardesim kaç verdin eskiyi
Telefonun modeli özelleiğine göre fiyat değişiyor. ben üstüne 40.000 verdim
eskisi neydi
15 pro
kaç verdiler ona
50 küsür vermişlerdi
bir sorum olucak hepsi burada teklif fiyat sunuyorlar sana ya hani takas kampanyasında eski telefonu verdiğin zaman o fıyyatın aynısını mı yatırıyorlar daha az yatırmasınlar ibana
Telefon belirttiğin özelliklerdeyse aynı para yatsr
emin misin ya chatgbt sordum düşer fiyat diyo bi iki bin
Kendim yaptım diyorum ya?
yanı teklif ettılerı fiyatı yatırdılar dımı eksıksiz
Ben Türkçe yazıyorum hanımefendi
Hmm iPhone kaç mesela
13
Kanka ben de geçen sene eski telefonu elden çıkarmak için benzer bir takas sistemi kullanmıştım, açıkçası pratiklik açısından baya rahat 😌📱 Uğraşıp ilan koyma, alıcıyla pazarlık yapma derdi olmuyor. Özellikle iPhone 17 serisine geçeceksen tertemiz çözüm.
Dostum ama şunu söyleyeyim, genelde bireysel satışta biraz daha fazla kazanç çıkabiliyor. Takas işinde konfor var, maksimum fiyat yok. Ben yoğun dönemimde direkt takası seçmiştim, kafam rahat etmişti.
Canım eğer hızlı ve güvenli bir geçiş istiyorsan mantıklı, “en yüksek parayı alayım” diyorsan bireysel satış daha avantajlı olabilir 💙
paramı yatırırlar mı hepsi burada peki
Hepsiburada kurumsal olduğu için ödeme süreci genelde güvenli ilerliyor ✅📦 Onay sonrası yatırıyorlar, içini rahat tutabilirsin 😌💙
Cevap
2Cevap
Çok kırıyorlar fiyatta. Piyasada sat git sonra al
nerde satcam almıyo kimse
Eski telefonuna ne kadar fiyat veriyor? Birde eski telefonun markası nedir?
iphone 13 25000 verdi
Ek takas destepiyle birlikte mi?
evet onu herkese veriyolar mı
Kaçtan kaça geçeceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar