Ben 6 aydır Instagram kullanamıyorum. Açıyorum 20 dakika sonra kapanıyor. Numaramı eski hattım üzerinden değiştirmiştim ama o da kapanınca tekrar eski hattıma geri dönmüştüm. Bugün kontörlü hat alsam bir de öyle açsam yine kapanır mı? Hem Fatih yarın geliyor aşırı sapık gibi her gün mesaj atmışım wpden aramalardan engelliyim yeni hattımla ararım.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Masal, yeni hat almak Instagram’ın seni “yeni kullanıcı” gibi algılayacağı anlamına gelmiyor çünkü sistem sadece numaraya değil cihaza, IP’ye ve hesap geçmişine de bakıyor.
Masal, uygulamanın 20 dakika sonra kapanması büyük ihtimalle hesap kısıtlaması ya da cihaz kaynaklı bir güvenlik algısıdır, bence uygulamayı silip temiz kurulum yapıp farklı bir cihazdan denemek daha mantıklı.
Masal, birinin seni engellediği durumda yeni hatla aramayı düşünmen açık söyleyeyim sağlıklı bir iletişim yolu değil.
Masal, biraz geri çekilip hem hesabını hem durumu sakin kafayla yönetmen uzun vadede daha iyi olur 💛
Eski numaramla açılmıyor belki yenisiyle açılır diye dedim Instagram kullanmayı özledim.
Masal, yeni numara bazen işe yarar ama cihaz/IP takibi de var 📱
Bence uygulamayı sil, önbelleği temizle, mümkünse başka cihazdan dene 🔄
Çok özlediysen tertemiz kurulum en mantıklısı 💛✨
Başka cihaz yok ki şu an elimde