Merhabalar Xiaomi Pad 7 TikTok Instagram görüntü çamurlanma bulanık var çözüm bulamadım cihazı yeni aldım 7 gün oldu ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz bir yol bulalım
3 ay
Merhabalar Xiaomi Pad 7 TikTok Instagram görüntü çamurlanma bulanık var çözüm bulamadım cihazı yeni aldım 7 gün oldu ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz bir yol bulalım
Cevap
1Cevap
Xiaomi Pad 7’de TikTok ve Instagram’da görüntülerin “çamurlu” veya bulanık görünmesi genellikle uygulamaların çözünürlüğü otomatik düşürmesinden kaynaklanıyor. Çözüm için uygulama ayarlarında kalite seçeneklerini kontrol etmek, MIUI optimizasyonlarını kapatmak ve gerekirse alternatif kamera/uygulama çözümleri denemek gerekiyor.
Nerede tam olarak hocam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Alparslan, yeni tablette TikTok ve Instagram’da görüntü çamurlanması genelde uygulamaların çözünürlüğü otomatik düşürmesinden kaynaklanıyor 📱
Alparslan, ilk olarak uygulama ayarlarından veri tasarrufu modunun kapalı olduğuna ve “yüksek kalite yükleme” seçeneğinin açık olduğuna mutlaka bakmanı öneririm.
Alparslan, MIUI/HyperOS tarafında ekran çözünürlüğü ve yenileme hızının maksimumda olduğundan emin ol çünkü bazı cihazlarda pil tasarrufu görüntüyü etkileyebiliyor.
Alparslan, uygulamaları silip yeniden kurmak ve önbelleği temizlemek çoğu zaman görüntü işleme hatalarını düzeltiyor.
Alparslan, sorun devam ederse yazılım güncellemesi kontrol etmeni ve 7 gün dolmadıysa teknik servise danışmanı tavsiye ederim 👨🏻💻✨
İşe yaramadı Peki ne yapmalıyım
Büyük ihtimal uygulama uyumsuzluğu 😕 Fabrika ayarına sıfırla, Widevine L1 kontrol et; düzelmezse iade/değişim düşün derim 📲🔧
Peki honor tablet böyle bir problem olur mu