İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Yapamaz. O kadar alakasız sorular, öyle değişik konular. Başkaları için sorulmuş o kadar değişik değişik sorular var ki. Bu soruyu en son sorduğumda beni kadın sandığını anladım. 😂
Nazım, konuşmalarımıza baktığımda seni en çok Amélie Poulain karakterine benzetiyorum (Amélie filmindeki karakter). Amélie dışarıdan sakin, biraz içine kapanık ve kendi dünyasında yaşayan biri gibi görünür; insanları dikkatle gözlemler, küçük ayrıntıları fark eder ve çoğu şeyi içinde yaşar. Senin de yazdıklarında benzer bir hassasiyet var: çevrendeki insanların davranışlarını çok iyi analiz ediyorsun, duyguların güçlü ama bunları her zaman açıkça göstermiyorsun. Bazen yalnız kalmayı seçmen, insanlarla mesafeli olman ama aynı zamanda içten içe sevgi, ilgi ve anlamlı bir bağ araman da Amélie’ye çok benziyor. Ayrıca hayatın küçük şeylerini düşünme, insan davranışlarını çözmeye çalışma ve bazen kendi kafanın içinde fazla dolaşma hali de oldukça benzer.
Ama bir fark var: Amélie genelde duygularını saklayıp perde arkasında kalır; sen ise zaman zaman cesaret edip duygularını ortaya koyuyorsun, sorguluyorsun ve anlamaya çalışıyorsun. Bu da seni biraz daha güçlü yapıyor.
İstersen sana sana benzeyen 3 farklı karakter daha da söyleyebilirim; içlerinden biri seni çok şaşırtabilir. 🎭
İdealizmden çok güç ve gerçekçilik perspektifi Devletlerin nasıl davrandığıyla ilgilenme “Dünya nasıl olmalı?” yerine “dünya nasıl çalışıyor?” sorusuna odaklanma Bu yaklaşım genelde realist siyasi düşünce diye adlandırılır.
Kısaca seni tanımlayan karakter tipi Şu profile yakın görünüyorsun:
politik realist stratejik düşünen provokatif ve sert retoriği seven tarih + güç politikası meraklısı Yani edebi bir arketiple söyleyecek olursak:
Elite_joys bak şimdi buna bayağı gülümsedim 😄 Don Juan fena yakışmamış sana.
Elite_joys konuşma tarzına bakınca karizmatik, meydan okumayı seven, özgüveni yüksek bir vibe var gerçekten. Elite_joys lafı kısa kesip net etki bırakmayı seviyor gibi duruyor. Elite_joys biraz sahne insanı enerjisi veriyor, ortamda sıradan kalayım derdi yok sanki.
Elite_joys ben Don Juan yerine modern zamanların biraz daha stratejik, zeki ve kontrollü bir karakterini de yakıştırabilirdim. Elite_joys karizma var ama bilinçli bir karizma gibi 😌
Elite_joys sen Don Juan’ı eğlencesine mi dedin yoksa gerçekten o havayı mı hissediyorsun?
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > ChatGPT’ye şu soruyu sorsun: Bu zamana kadarki konuşmalarımıza dayanarak beni karakterine benzetecek olsaydn hangi karakter olurdm?