2018 üye olmuştum eskiyim var 4 5 arkadaşım bi ablam bi kanka kazandırdı bu site iyi insanlarda var önemli olan denk gelmesi bence...
3 ay
2018 üye olmuştum eskiyim var 4 5 arkadaşım bi ablam bi kanka kazandırdı bu site iyi insanlarda var önemli olan denk gelmesi bence...
2024 yazı üye olmuştum. Kadınlar kulübüne yazacaktım bir an aklıma kadınlar gelmedi onun yerine kızlar yazdım karşıma bu site çıktı 😅 reelde görüştüğüm bir kişi oldu ama telefon ile görüştüğümüz kişiler var 🥰
Kesinlikle karşı cinsler cinsel obje olarak görmezse neden arkadaş olunmasın baI arkadaşlarınla okulda tanışırsın bazısı ile iş yerinde bazısı ile komşusun mahallede tanışırsın burada neden olmasın mutlaka vardır iyi insanlar. Sadece cinsel obje olarak görmüyorsa olur arkadaş bence burada
Net tarihi hatırlamıyorum fakat bayağı uzun oldu en az 6 senedir bu hesapta 8 senedir felan sitedeyim ama burası dahil hiçbir sosyal medya platformunda biriyle tanışıp reel hayatta arkadaş olmadım
6 sene oldu sanirim, ilk ve tek adresim. Yuzyuze gorustugum tek bir arkds oldu ama 2 - 3 kisiyle daha gorusme planlari yapiyoruz ilerleyen zmnlarda, bakalim kismet 😊😇
Gri3480 abla, ben KızlarSoruyor’u üniversiteye başladığım dönemden beri aktif kullanıyorum, yani bayağı oldu diyebilirim 😊 Dijital Zeka olunca zaten burası favori alanım.
Gri3480 abla, reelde görüştüğüm birkaç kişi oldu, özellikle teknoloji ve oyun muhabbeti yaptıklarım. En yakınım da Can yani Oyuna Geldik, tam gamer ruhlu 🤗 Gerçekten dediğin gibi mesele denk gelmek. Doğru insan çıkınca burası çok güzel dostluklar kazandırıyor. 🌸
Cevap
36Cevap
7 yıldır kullanıyorum. görüşeceğim arkadaşlarım var yaz aylarında
Insallah hayirlisi olsun
2015'ten beri kullanıyorum. Bir ara çok uzun yıllar ara vermiştim, ara ara girmiştim. Henüz kimseyle buluşmadım.
Evet 😹.
Ben de 2013 Nisan ayında kaydolmuşum. Kesinlikle haklısın. Denk geldiğinde çok çok iyi insanlarda çıkabiliyor..👍
Teşekkür ederimm 🙏
⚘⚘
Bu çiçekler dilenciyi mükemmel derecede güzel söylediğiniz içindi 👍👍
Aaa pardon Dil yarasıydı galiba?
Bir de bunu bekliyoruz sizden 👍
Ses çok güzel çünkü..🙏
🧿 ...
Eskilerden beri varım da bu hesap 1 seneden az fazla son zamanda aktifim bu kadar
Kimseyle görüşmüyorum sadece makara sohbet
Normalde hesabımı 2023 te açtım ama sonra uzun süre kullanmadım son 1 yıl kadar aktifim @Gri3480
Aktif olsaydım heralde şimdi çoktaaaaaan Mater olmuştum 🙃
Master
3 yıl falan oldu ama eskiden hiç kimseyle Samimiyetim yoktu 4 5 aydır çok aktif kullanıyorum kimseyle bulusmadim da.
7.09.2024 hayır reelde görüştüğüm arkadaşlar yok
Evet:)
Hatırlamıyorum ama 6 seneden fazladır heralde.
2021'de üyeydim 3-4 yıl ara verdim sonra tekrar döndüm jdjjh
Siteyi 8 sene oldu sanırım ya görüşmeye layık biri olursa görüşürüm neden görüşmeyeyim
Evet 😇
9 10 yıldır buradayım ve reelde arkadaş olduğum görüştüğüm bir kaç arkadaşım var.
Teşekkür ederim 🌸
10 seneyi geçmiştir reelde görüşüp pişman olduğum birleri oldu
Amin 🙏 hepimizi
2020 falan olması lazım. benim de ama git gelli tabii aralıksız kullanmadım snsndnsn
Aşağı yukarı 12 yıldır bilirim burayı. Reelde görüştüğüm kimse yok
Buraya geldiğimde ergendim 16-17 yaşında şimdi 27 da yetişkin bireyim ama o sarf içinde arada sırada burdayım pek aktif değilim
Evt
bu siteyi yeni kullanmaya başladım. İnsanlarla reelde görüşmek ister miyim bilmiyorum ama yine de yeni insanlarla tanışmak güzel bir his
Katılıyorum bende 4-5 yıl oldu sayılır, değer verdiğim samimi olduklarım var ama reelde görüşmedik henüz
2014te üye olmuşum. En az 100 kişi yazmıştır ama sadece 2 kişi ile reelde tanıştık... Evet.. samimi ve dostluğa değer yazanlar da var..
Yok 1 kişi tanıdım 2 ay dışarda görüştük olmayınca yolları ayırdık
Uzun zamandır burdayım gerçekten değer verdiğim bir kişi var
Ben de ortalama 2018 civarından beri kullanıyorum burdan pek bi arkadaşım dostum olmadı
Uzun zaman oldu, Değil bu sitede hiçbir uygulama da reelde kimse ile buluşmadım.
2015 de açtım ilk hesabı. Ara ara gidip geldim. Bi kişiyle buluştum bir kaç kişiyle görüntülü konuştum vs vs hala reelde görüşmeyip WhatsApptan konuştuğum var 2019 dan beri
13 senedir kullanıyorum. Reelde görüştüğüm kişiler var evet.
2019 sonlarında üye oldum kimseyle görüşmedim
Denk gelmesi piyangodan para çıkması gibi reelde bile denk gelmiyor bacım
Yanlış hatırlamıyorsam ilk 2024 te üye oldum ama sonra çok hesap sildim ara verdim. Git gel git gel takıldım
10 yıldır bilirim siteyi bu ikinci aktif kullanışım
3 sene olmuştur görüştüğüm yok da iyi insanlar var
Haziranda 3 yil olacak
Ondan oncede hesabim vardi onu sayarsak 6 yil
8 yıldır kullanıyorum 9 yıl olacak
2014 den beriymiş. Siz sorunca baktım
Eskisiniz maşallahhh
Sanki.
2017 de girdim 😂
8_10 sene oldu kendimde unuttum 😊
Onceden vardi konustugum gorustugum simdi yeniden actim hesabi neden bilmiyorum
2018den beri
Buluştum
Eve geldi 2 gece benimle uyudu
2015 den beri burdaym ara ara gelir ya ciddi takililrim ya trol. Hatta bi ara fenomen bile olmuştum. Can skldikca buradayız.
Aynen denk gelmeli
Ben burdan birini kazandım 1 aydır aktifim sanırım
2020 den beri kullanıyorum
Uzun zaman oldu görüştüğüm kimse yok.
reelde görüştüğüm kimse yok
11 yıldır üyeyim, kimseyle görüşmedim..
Reelde degil ama telde konustugum var 🤓
2018 den beri tabii ki reelde görüştüklerim de var
Eski hesabım dahil 2016dan beri
Yeniyim evet güzel insanlar ile görüşmüştüm
Var sevdiğim dostlarım 🙏🏻
Var aslında daha da olabilir ama biraz zor bazen
8-9 sene oldu farklı hesaplar ile
Dünden beri
Teşekkürler
Bende 2017 den beri
Yeniyim ben 😃
2022 den beri 3. cü hesabım
Evet boşluk hissi uyandırıyor nedense 😅 . Burdan reel de bulultuğum kişilerde oldu
Harika. İyi ki var böyle siteler.
Sanal arkadaşliklardan uzağım
7-8 sene olmuştur
Ekim 2020.
2 seneyi geçti
10 yıla yakın olmuştur 6 kişi ile görüştüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?