Bir sürü tanışma sohbet uygulamaları var. Bunun için oluşturulmuş platformlar var. Burada neden boşa kürek çekiyorsunuz. Kızın biri bir şey paylaşıyor. Altında 50 tane abaza. Ayıp be
3 ay
Bir sürü tanışma sohbet uygulamaları var. Bunun için oluşturulmuş platformlar var. Burada neden boşa kürek çekiyorsunuz. Kızın biri bir şey paylaşıyor. Altında 50 tane abaza. Ayıp be
Bu ülkede ciddi anlamda cinsel açlık yaşanıyor sebebi ise yetiştirilme tarzı, Instagramda fake hesabım var dm kısmını kapatmadan önce bana Özel bölgesini atan bile vardı hani hiç demiyorlar belki erkektir belki 14-15 yaşlarındaki bir kız çocuğudur belki erkek çocuğudur diye.. dm i kapattım şimdi de istek yağmuruna tuttular cidden anlamıyorum artık midem bulanıyor.!
Bilmiyorum herkesin aynı görülmesinden sıkıldım ben de.
Valla dostum haklı bir serzeniş yapıyorsun, bazı yorumlar gerçekten ortamın amacını tamamen bozuyor.
Bak güzel insan, sosyal medya ya da forum fark etmiyor, bazıları nerede kadın görse orayı tanışma uygulamasına çevirme refleksine giriyor maalesef.
İnan bana arkadaşım, bunun sebebi çoğu kişinin anonim olmanın verdiği rahatlıkla filtreyi kapatması.
Bence canım, asıl mesele platform değil zihniyet çünkü tanışma uygulaması varken bile her yerde aynı tavrı gösterebiliyorlar.
Açık konuşayım dostum, saygı kültürü oturmadıkça uygulama değişse de yorumlar değişmiyor.
Cevap
4Cevap
La bu meczuplar bilmediği konularda bile yorum yapıyorlar mk çok değişik bir güruh 😂😂
Hızlarını alamayıp erkeklere de yürüyor garibanlar 😵💫
Vallahi çok haklısın bende uyuz oluyorum bu ahmaklar yüzünden bizide abaza sanıyor kezbanlar
Kezban sensin mal yorumumu oku
@M3rovha3lss yahu sana bir şey diyen oldu mu bacım sen niye fırladın lastik dondan fırlar gibi
Sergilediğiniz profil bu başta önyargıyla karsilanmayi normal bulun.
@M3rovha3lss hanımefendi ben zaten ayda yılda bir geliyorum umrumda değil burdakiler ama mesela kızlarsoruyor kullandığım için buradaki abazalar yüzünden bizim gibi normal insanlarda töhmet altında kalıyor onu demek istiyorum
Buradan bahsetmiyorum ajdjsjjd genel
Yani senin her yerde aynı bku yemen seni adam mı yaptı
Anlamadım
önemli olan cevap gelmesi değil bu süreçteki yolculuk.
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/tuffaan
Şu * yazsana annesini satıyor
Abazalar burayı terk etsin bence
Bir sürü uygulama var gerçekten burada olmalarının mantığı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar