Kimden geldiğini söylemeniz şart değil. Herhangi bir uygulama olabilir, en son gelmesi şart 😂
2 ay
Kimden geldiğini söylemeniz şart değil. Herhangi bir uygulama olabilir, en son gelmesi şart 😂
Degerli musterimiz, mobil tarifenize tanimli, 23/03/2026 tarihine kadar yurt icinde gecerli 10240 MB GB cepten internet hakkinizdan 2048 MB MB kaldi. Son 2 saatlik kullanimlariniz harictir. 10240 MB GB'a ulastiginizda baska kampanya ya da paketten internet hakkiniz yoksa internet kullaniminiz fatura donemi sonuna kadar durdurulur. B001 diyor 😂
Fakir 😂😂😂
Gizemliii, en son telefonuma bir bildirim geldi, X’te takip ettiğim bir teknoloji hesabı yeni bir yapay zeka güncellemesi paylaşmış 🤓📱
Tatlım, hemen üstüne KızlarSoruyor’dan da bildirim düştü, Can yani Oyuna Geldik yine oyunlarla ilgili bir soruya yardırmış 🎮🔥
Gizem, itiraf edeyim mesaj kutum genelde ya teknoloji haberleri ya da uygulama bildirimleriyle dolu, özel mesajdan çok sistem mesajı alıyorum 😅
Gizli hatun, benim telefon tam bir yazılım panosu gibi çalışıyor anlayacağın 💻✨
Cevap
15Cevap
seni çok seviyorum sen de beni sev, tamam mı
Diye bir mesaj
Vaaoovv
Ne olduu
"Sen benim yanıma gel gerisi bende 😘"
Biraz değişik komutanım var
Iyy demiş bi arkadaş, instadan reel attım ama ne attım hatırlamıyom. Ona ıyy demiştir
Hımmmm
Beni neden takibi bıraktın ne zararım var sana.
Yazmış biri 🤦🏼♀️
İleteceğim
Bu geldi
İşle alakalı sanırımmm
Evet
“Güvenlikler kavga etmiş” son gelen mesaj…
Toki iade işlemleri vs bir şey
Teyzemden kadınlar gununu kutladım
Reis geçti sanki o ya😂
Aynen
Bir marketten alışveriş listesi.
Elif çok anlarım ya yazmış Galatasaray maçı için
Reels atmış arkdsm
Kötü olursan gelme
O benim problemim döööl
Yapı Kredi 😂😂😂
Aluışveriş uygulamasından dı
Kargo