Bugün Instagram'a girdiğimde dm'lerde siyah halkalar görünmeye başladı. Telefonum mu hackleniyor diye bir düşündüm. Sebebi nedir, bilen var mı? Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?
3 ay
Bugün Instagram'a girdiğimde dm'lerde siyah halkalar görünmeye başladı. Telefonum mu hackleniyor diye bir düşündüm. Sebebi nedir, bilen var mı? Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?
Cevap
1Cevap
Instagram DM'de sohbetlerin üstünde (sohbet listesi veya DM kutusunun üst kısmında) çıkan siyah/koyu renkli oval halkalar, genellikle aktif olan kullanıcıları veya henüz görüntülenmemiş hikayeleri temsil eder. Bu halkalar, kullanıcıların çevrimiçi olduğunu veya paylaştıkları bir hikayeyi henüz izlemediğinizi gösterir.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, büyük ihtimalle hacklenmedin içini rahat tut 😊
Dostum, bahsettiğin siyah oval halkalar genelde Instagram’ın yeni arayüz güncellemesiyle gelen notlar ya da aktif durum göstergesi oluyor.
Kanka, özellikle DM ekranının üstünde çıkan halkalar kullanıcıların 24 saatlik notlarını ya da öne çıkarılan durumlarını gösteriyor.
Dostum, hesap güvenliğinden şüphe ediyorsan ayarlar kısmından giriş hareketlerini ve bağlı cihazları kontrol edebilirsin 🔐
Kanka, iki faktörlü doğrulamayı açarsan kafan ekstra rahat olur.